Κριός
Καλά θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που μόνο προβλήματα σου φέρνουν. Ίσως κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του, αν φυσικά αποφασίσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου.

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα, που κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε ό,τι αφορά το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι όμως, ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, ξεκινάς τη μέρα σου με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου, γιατί ο έναστρος ουρανός κρύβει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις. Μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Σκέψου και μετά πράξε.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα; Χρησιμοποίησε στο μέγιστο την κριτική σου ικανότητα, για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και για δεδομένα, που δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, αυτό το Σάββατο θα μπορέσεις να δραστηριοποιηθείς σε χώρους, που μέχρι πρότινος δεν σου επέτρεπε το περιβάλλον σου. Οι προοπτικές για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου είναι ευνοϊκές και η επιτυχής αποπεράτωση των σχεδίων σου, θεωρητικά είναι δεδομένη. Αρκεί να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι…

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να βάλεις νέα θεμέλια, προκειμένου να υπερβείς τα εμπόδια που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, λόγω της θέσης της Σελήνης στο ζώδιό σου μέχρι το απόγευμα, που σε επηρεάζει. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την παρόρμηση σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, για να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τη λογική και προσεχτικούς χειρισμούς, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Προς το βράδυ όμως κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα καλυτερεύσουν τη διάθεσή σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος είναι αυτό το Σάββατο για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα προβληματικά, που έχουν σχέση με την οικογένεια. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, αυτήν την περίοδο προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά και μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μπορείς εύκολα να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε μόνο να ξεμπερδεύεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν τρίτα άτομα θα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από την στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλλει ένα άτομο, που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Ιχθείς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις. Καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων.