Για τους End of Iris δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Το Provocateur, άλλωστε, είχε κάνει μια εκτεταμένη παρουσίασή τους πριν από μερικούς μήνες (μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ), συστήνοντας στο αθηναϊκό -και όχι μόνο- κοινό μια μπάντα η οποία ήρθε για να μείνει, μια μπάντα που από κάθε άποψη “το έχει το θέμα”…

Τα αδέρφια από το Καματερό, τα οποία αποτελούν και τη βάση του συγκροτήματος, δεν λατρεύουν απλώς τη μουσική, αλλά την έχουν κάνει και αντικείμενο σπουδών. Γεγονός που δικαιολογεί, προφανώς, και το… χάιδεμα που νιώθει κανείς στο αυτί με το που ακούσει κάποιο από τα κομμάτια τους. Ανεξαρτήτως ακουσμάτων, λοιπόν, οι End of Iris δύσκολα δεν θα γίνουν αποδεκτοί από κάποιον. Σε περίπτωση αμφιβολίας, σε προ(σ)καλούν αυτήν την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στο “Koo Koo Live Music Bar” (Γκάζι) για να το διαπιστώσεις από κοντά…

Εκεί όπου, μετά από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την κυκλοφορία του πρώτου τους EP, θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά με όνομα “El Tango De Roxanne” (διασκευή απο το γνωστό musical “Moulin Rouge”).

Τη σκηνή θα ανοίξουν οι “Matter of Act”, και θα ακολουθήσουν οι “The Weeping Clown” και οι “LiE”.

Doors Open: 8:00
Damage: 6 euros

 

 

Matter of Act

Οι Matter of Act δημιουργήθηκαν το 2010, αρχικά ως thrash/groove metal συγκρότημα και αργότερα στράφηκαν περισσότερο προς τον metalcore ήχο με διασκευές όπως Trivium και Killswitch Engage, αλλά και δικά τους κομμάτια. Το πρώτο τους EP είναι τώρα στα σκαριά, ενώ αναμένονται όλο και  περισσότερες live εμφανίσεις.
 


 

The Weeping Clown

Οι The Weeping Clown είναι μια Alternative Rock band που δημιουργήθηκε το 2014 απο 4 άτομα με σκοπό να συνθέσουν τις ιδέες τους και να παράξουν μουσική. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τη πρώτη τους προσωπική δουλειά με όνομα «The World is a Vampire». Έχουν συμμετάσχει σε πολυάριθμα Live και Festival ανά την Ελλάδα όπως Schoolwave Festival 2014. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη από την psychedelic/neo progressive και post μουσική, πάντα όμως στα πλαίσια της Rock. Αυτή τη στιγμή ηχογραφούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album.
 

 

 

LiE

Οι LiE αποτελούνται απο 3 μέλη και δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2009. Η μουσική τους συνδυάζει alternative rock/grunge και indie στοιχεία. Έχουν πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις, ενώ έχουν διακριθεί σε Festival και διαγωνισμούς όπως το Schoolwave Festival. Αυτόν τον καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ” Back To Basics”.
 

 

 

End Of Iris

Οι End Of Iris γεννήθηκαν τέλη 2011. Τρία αδέρφια αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το συγκρότημα όπου συνολικά ενώθηκαν 5 άνθρωποι για να δώσουν την τελική μορφή του. Οι End Of Iris είναι από την Αθήνα και αντιπροσωπεύουν ένα πολύ χαρακτηριστικό είδος συνδυασμένης Alternative Rock, Metal, Κλασσικής, αλλά και Pop μουσικής.

Οι επιρρροές τους προέρχονται κυρίως από την Αγγλόφωνη Rock σκηνή όπως 30 Seconds To Mars, Linkin Park, System of a down, Architects, Panic!At The Disco κλπ. αλλά και από την κλασσική μουσική. Ως End Of Iris έχουν λάβει μέρος σε αρκετές διοργανώσεις, με σημαντικότερες το Schoolwave Party και το Athens School Festival στο Τεχνόπολις. Η πρώτη τους στουντιακή δουλειά, με τίτλο “A New Era”, ηχογραφήθηκε το 2013 και εκδόθηκε από την ανεξάρτηση FM-Records Label. Το 2014 εργαστήκαν πάνω σε μια διασκευή απο το γνωστό Musical “Moulin Rouge’’ με το όνομα “El Tango De Roxanne”. Σήμερα εργαζόνται σε νέο υλικό για single αλλά και album.

 

 

Δείτε μέρος της δουλειάς τους, ΕΔΩ.