Παρθένε, παίξε σωστά τα χαρτιά σου. Σκορπιέ, λίγα εμπόδια σου μένουν ακόμα. Τοξότη, ψυχραιμία.

Παρθένε, παίξε σωστά τα χαρτιά σου. Σκορπιέ, λίγα εμπόδια σου μένουν ακόμα. Τοξότη, ψυχραιμία.


Kριός

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου, αγαπητέ Κριέ. Με την Σελήνη όμως από τον Καρκίνο να σε κάνει πάνω από τα συνηθισμένα συναισθηματικό, κοίταξε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις στα δικά σου άτομα, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στην ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.

Δίδυμος

Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις και από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου. Αν κινηθείς ανάλογα και επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις, θα ανακαλύψεις πολλά θέματα, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος

Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα, ειδικότερα του παρελθόντος, θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί να αποφύγεις τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί είσαι σε υπερένταση.

Λέων

Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Λέοντα, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Η ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας σου. Με αρκετό προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Παρθένος

Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική για όλους τους τομείς που σε απασχολούν, αγαπητέ Παρθένε. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική προς την επίτευξη των στόχων σου. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και όλες οι καταστάσεις είναι στο χέρι σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Ζυγός

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Πρέπει να είσαι προσεχτικός σε αυτά που θα πεις και μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο.

Σκορπιός

Η υπομονή και η επιμονή που έχεις θα σε οδηγήσουν σήμερα στην επιτυχία, φίλε Σκορπιέ. Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να καθυστερούν, αλλά μην ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Άρη θα φέρει στο διάβα σου ευχάριστα, ξαφνικά γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Η ημέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να μην κρίνεις τις καταστάσεις υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας που έχεις και σε καμία περίπτωση να μην βγάλεις συμπεράσματα εν βρασμώ ψυχής. Ζήτα την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και πολύ γρήγορα οι λύσεις που αναζητάς θα εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αιγόκερως

Σήμερα φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος, αγαπητέ Αιγόκερε. Αν κάποια από τα σχέδια σου δεν έρθουν όπως τα έχεις υπολογίσει, δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Θα νιώσεις ότι η ενέργειά σου είναι αρκετή και θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου για κανέναν λόγο.

Ιχθείς
Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισ

Πηγή:myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα