Οι εμφανίσεις του έχουν φέρει… επενδυτές στον Πειραιά και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα είναι καυτό.

Ο Αρτούρ Μαζουακού έχει βγάλει -και με το παραπάνω- τα λεφτά του και η υπεραξία του κινείται πλέον σε δυσθεώρητα για τα ελληνικά δεδομένα επίπεδα. Ο νεαρός Γάλλος, μάλιστα, κρατάει το όνομά του ψηλά στις μεταγραφικές λίστες των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν.

Οι ερυθρόλευκοι, από την πλευρά τους, δεν τσιμπάνε στις διερευνητικές επαφές και τις προειδοποιητικές βολές των ατζέντηδων. Ακόμη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκοψε νωρίς-νωρίς το βήχα στον μεγαλοατζέντη Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει επαφές με την πλατεία Αλεξάνδρας, λέγοντας ότι ο μόνος που τον εκπροσωπεί είναι ο Κριστόφ Ενροτό. Επίσης γνωστός στον Πειραιά από την υπόθεση Μιραλάς και όχι μόνο…

Όσον αφορά τους μνηστήρες για τον Μαζουακού, ολοένα και πληθαίνουν. Τελευταία προσθήκη στους… φίλους του είναι η Μίλαν. Οι ροσονέρι έρχονται να προστεθούν στις Γιουβέντους και Ίντερ, το ενδιαφέρον των οποίων έχει γίνει εδώ κι αρκετό καιρό γνωστό. Επιπλέον, στο κόλπο έχουν μπει ομάδες από την Premier League, αλλά και δύο ρωσικές.

Τι λέει ο ίδιος; «Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, να πάρουμε το Κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Προηγουμένως πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου φτάσαμε κοντά να περάσουμε στα νοκ άουτ», ανέφερε αρχικά ο Μαζουάκου και πρόσθεσε: «Ο σύλλογος μου παρέχει άριστες συνθήκες. Έμαθα πολλά από τον Μίτσελ κατά το πρώτο μισό της σεζόν. Θα συνεχίσω όμως να βελτιώνομαι υπό τις οδηγίες του Περέιρα, ο οποίος είναι επίσης έμπειρος και υψηλού επιπέδου προπονητής. Ο σύλλογος έχει κάνει πολλά για μένα. Οι οπαδοί βρίσκονται πάντα στο πλευρό μου».

Οσο για τον Ολυμπιακό, το γράψαμε παραπάνω: δεν τσιμπάει και η στάση του είναι ειπωμένη. Όταν έρθει η κατάλληλη οικονομική πρόταση, το συζητάμε…