Πιστεύω ότι χρόνια μετά, όταν οι στάχτες μου θα έχουν σκορπιστεί στην Baia Di Ieranto -είναι μια μικροσκοπική διαμαντένια παραλία στην Costiera Amalfitana που αξιώθηκα να θαυμάσω πριν από τρία χρόνια και εκεί θέλω να τις ρίξουν όταν εγκαταλείψω τον μάταιο τούτο κόσμο-, αν ανατρέξει κάποιος στα δημοσιογραφικά κείμενα που άφησα πίσω μου, μάλλον θα απορήσει. Κι’ αυτό γιατί πολλά από αυτά θα αναφέρονται στην αγαπημένη μου -κάτι ξέρει η Αλεξάνδρα Τσόλκα τόσο καιρό -ξανθιά ενζενί Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτόν τον τηλεοπτικό «μετεωρίτη» που πέρασε μακριά -ούτε καν ξυστά- από τις τηλεθεάσεις τα σωτήρια έτη από το 2011 μέχρι και εγώ δεν ξέρω ποια χρονιά, ο οποίος έφερε νέα ήθη και συνήθειες στην μικρή οθόνη.

Είδε και απόειδε το κορίτσι ότι με ότι με αυτά που κάνει δεν πρόκειται να την δει άνθρωπος -είχα γράψει άλλωστε ότι το κοινό ξέρει πως ανελίχθηκε «στα ψηλά τα δώματα»- και αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει για την προσωπική σχέση της. Κάτι που μέχρι πρότινος ήταν ερώτηση-ταμπού για τους δημοσιογράφους που είχαν την ευτυχία να συναντήσουν από κοντά την ξανθιά ενζενί και αγαπημένη κορασίδα του σταθμού! Στο περιοδικό Hello λοιπόν, η αγαπημένη μου εδώ και μήνες Κωνσταντίνα, μίλησε αποκλειστικά για τα ερωτικά της αφήνοντας και τα αρμόζουσα στην περίσταση υπονοούμενα για εμάς τους «κακούς» που την κυνηγάμε.

«Ακούγονται πολλά σεξιστικά σχόλια. Αυτό, στον αιώνα που διανύουμε, το θεωρώ δείγμα έλλειψης παιδείας. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων και των επιλογών του. Κανένας δεν είναι σε θέση να κατακρίνει κανέναν. Δεν ξέρω τι μ’ ενοχλεί περισσότερο, απλά το ένα δεν συνάδει με το άλλο. Δε σημαίνει ότι επειδή στην προσωπική μου ζωή έχω κάνει μια επιλογή, αυτό υποδηλώνει ότι δεν είμαι καλή στη δουλειά μου ή το αντίθετο. Πολύς κόσμος συνδυάζει αυτά τα δύο, με αποτέλεσμα ν’ ακούγονται ανακρίβειες, δημιουργώντας ένα κλίμα άνευ ουσίας», είπε χαρακτηριστικά και μας άφησε ξερούς για άλλη μια φορά.

Μα φυσικά Κωνσταντίνα μου. Η επιλογή που έκανες στην προσωπική σου ζωή σαφώς και δεν έχει σχέση με την δουλειά σου, ούτε υποδηλώνει ότι δεν είσαι καλή. Κι αυτός ο κόσμος τι θέλει και τα συνδυάζει αυτά τα δύο εντελώς ανόμοια πράγματα; Έτσι εξηγούνται και όλες αυτές οι κακεντρέχειες, τα σχόλια και οι κακές κριτικές βρε παιδί μου! Τελικά εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε πολύ κακοί και ειδικά με σένα εξαντλήσαμε όλη μας την αυστηρότητα. Μάλλον σε μισήσαμε που βρέθηκες μετά από δύο μόλις σεζόν χωρίς να σε ξέρει αρχικά άνθρωπος, με δική σου εκπομπή και χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν.

Γι’ αυτό σε προκαταλαμβάνω στην ερώτηση που σου έκαναν από το καλό περιοδικό αν αισθάνεσαι σταρ, λέγοντάς σου ότι μπορείς να το αισθάνεσαι άφοβα. Δεν είσαι και δεν ξέρω αν θα γίνεις ποτέ κιόλας -γνωστή είσαι σίγουρα πλέον στο πανελλήνιο- αλλά συμφωνώ με την απάντησή σου: «Νομίζω ότι μόνο ο χρόνος το δείχνει. Φαντάζομαι ότι ούτε οι μεγάλοι σταρ όταν ξεκινούσαν ήξεραν ότι είναι κάτι διαφορετικό, ούτε οι μεγάλοι επιστήμονες όταν ανακάλυπταν πράγματα είχαν την αίσθηση του μεγέθους του επιτεύγματος τους».

Η διαφορά είναι ότι οι μεγάλοι σταρ που ανέφερες όταν ξεκινούσαν γνώριζαν ότι κουβαλάνε κάτι διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους, ενώ εσύ αγαπητή μου Κωνσταντίνα κουβαλάς  την συνήθη έπαρση μιας κοπέλας που έκανε τηλεόραση πιστεύοντας ότι ο σταθμός για τον οποίο εργάζεται είναι δικός της, παρά τα όσα λες κατά καιρούς περί μιας πτωχής πλην τίμιας εργαζόμενης.

Κι’ αυτό είναι το πιο απογοητευτικό στην περίπτωσή σου