Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ο ΟΦΗ...

Νέα αφαίρεση βαθμών στους Κρητικούς, που ουσιαστικά τους υποβιβάζει.

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ο ΟΦΗ...

Νέα αφαίρεση βαθμών στους Κρητικούς, που ουσιαστικά τους υποβιβάζει.


ΟΦΗ τέλος. Οι Κρητικοί ουσιαστικά υποβιβάστηκαν μετά τη νέα ποινή που ανακοίνωσε η Super League και που καταποντίζει την ομάδα στη 17η θέση. Αυτή τη φορά η λίγκα τιμώρησε με αφαίρεση 4 βαθμών τον ΟΦΗ και με μη ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο, για οφειλές στους Ζόρντι και Χόρχε Λόπες.


Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Super League, οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων, κατόπιν σχετικών αποφάσεων από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο και όπως γίνεται αντιληπτό η αντίστροφη μέτρηση για τους Κρητικούς έχει αρχίσει.

Σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν τα οφειλόμενα ποσά δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας του ΟΦΗ, σφίγγοντας ακόμα περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό της ΠΑΕ του Ηρακλείου.
 

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.
 
Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα «Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ» που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17.15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ». 


Αυτή είναι δεύτερη τιμωρία στον ΟΦΗ σχετικά με αφαίρεση βαθμών καθώς ήδη έχει χάσει 6 λόγω της υπόθεσης Πέσιτς. Πλέον, η ομάδα βρίσκεται στη 17η θέση με 10 βαθμούς...

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα