Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν στην πορεία ποιο θα είναι το μέλλον τους. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που δεν μπορούν να επιλέξουν. Κουβαλάνε τόσο «βαρύ» όνομα που το μέλλον τους έχει ήδη γραφτεί από τη μέρα που γεννιούνται. Σε αυτή, τη δεύτερη κατηγορία, ανήκει και ο John F. Kennedy Junior. 

Ο γιος του αγαπημένου προέδρου των ΗΠΑ αγαπήθηκε από τον κόσμο από τη πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Λατρεύτηκε και έγινε πρωτοσέλιδο, όταν στη κηδεία του JFK χαιρέτησε στρατιωτικά το φέρετρο που πέρναγε από μπροστά του και αποχαιρέτησε έτσι τον πατέρα του. 

Και όσο μεγάλωνε τόσο ο κόσμος έβλεπε στο πρόσωπό του τον JFK. Και όχι άδικα. Ο John-John (όπως τον φώναζαν) ήταν ωραίος, δραστήριος, επαναστάτης και πλούσιος! Δηλαδή είχε όλα αυτά τα στοιχεία για τον ιδανικό άνδρα, όπως τον φανταζόταν η Αμερική. Ξεκίνησε ως δικηγόρος, στην πορεία έγινε εκδότης, αλλά αυτό που δεν μπόρεσε ποτέ να αποβάλει από πάνω του ήταν το παρελθόν του. 

Και όταν στις 16 Ιουλίου 1999 έπεφτε το ιδιωτικό του αεροπλάνο, οι ΗΠΑ έκλαψαν για μια ακόμη φορά. Ήταν σαν να κήδευαν τον αγαπημένο τους πρόεδρο για 2η φορά. Και φυσικά ούτε σε αυτή την περίπτωση δεν έλειψαν τα σενάρια για τον θάνατό του: ατύχημα ή δολοφονία;