Αποτελούσε βασικό έλλειμμα για την γκαρνταρόμπα και για την σεξουαλική ζωή μας το γεγονός ότι δεν υπήρχε έως τώρα μια σειρά γυναικείων εσωρούχων που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πιο περιπετειωδών εξ’ ημών –τα εσώρουχα που διατίθενται μέσω «ειδικών» καταλόγων και σε καταστήματα χωρίς βιτρίνες δεν ικανοποιούν δυστυχώς τις ανάγκες των περισσοτέρων.

 

Το πρόβλημα διογκώθηκε από τον ανεπιφύλακτο ενθουσιασμό με τον οποίο ο γυναικείος πληθυσμός –συντηρητικός κατά παράδοση- αγκάλιασε το πόνημα της συγγραφέως Ε.Λ. Τζέιμς «50 αποχρώσεις του γκρι» -100 εκατομμύρια αντίτυπα πούλησε διεθνώς το τρίτομο αυτό έπος του σαδομαζοχισμού λάιτ. Είναι δυνατόν να ξυπνάει κανείς τόσες ανάγκες σε έναν τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων και να μην τους δίνει τα μέσα για να τις ικανοποιήσουν;

 


Η Ε.Λ. Τζέιμς το σκέφτηκε καλά και αποφάσισε να δράσει. Σε συνεργασία με την βρετανική εταιρεία εσωρούχων Bluebella , η συγγραφέας και εμπνεύστρια ενός ολόκληρου κλάδου της σύγχρονης λογοτεχνίας υπό τον γενικό τίτλο «mom porn», δημιούργησε μια άκρως ενδιαφέρουσα σειρά εσωρούχων εμπνευσμένη από το βιβλίο.

 

 

Η σειρά, η οποία θα κυκλοφορήσει ελάχιστες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της κινηματογραφικής μεταφοράς του έργου στα μέσα του Φλεβάρη, περιλαμβάνει απ’ όλα τα καλά: κορμάκια, σουτιέν-λαιμαριές, σλιπάκια με ενδιαφέροντα κοψίματα και ότι άλλο σε επίπεδο εσωρούχων είναι απαραίτητο για να κάνει κάποιος πραγματικότητα το έργο της φαντασίας της Ε.Λ. Τζέιμς. Δεν θα αναφερθούμε στην ποιότητα γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα των αγοραστών της σειράς.

 

Οι ενδιαφερόμενοι να επαναλάβουν τις σκηνές πάθους μεταξύ του Κρίστιαν και της Αναστάζια μπορούν να προμηθευτούν τα εν λόγω εσώρουχα από την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.bluebella.com. Οι τιμές κυμαίνονται από 12 λίρες έως 55 λίρες (το κορμάκι).