Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ουσιαστικά ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι βάζουν μπρος για το καλοκαίρι.
Ηδη έχουν ανανεώσει Μπεργκ, Νάνο, Δώνης στο πλαίσιο της διατήρησης του κορμού της ομάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ομοιογένειας. Σειρά τώρα παίρνουν οι ανάγκες για την επόμενη σεζόν. Plus o Πράνιτς.

Φύσσας και Βόκολος έχουν ξεκινήσει επαφές με διάφορους μάνατζερ και έχουν ζητήσει παίκτες σε συγκεκριμένη θέση, έπειτα βέβαια από συννενόηση με τον Γιάννη Αναστασίου. Οι θέσεις που ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους του τριφυλλιού είναι ένα εξάρι, καθώς ο Μέντεζ λόγω των τραυματισμών του δεν έχει βοηθήσει εφέτος, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για το κέντρο της άμυνας (είναι γνωστό ότι υπάρχει θέμα Σίλντενφελντ).

Επιπλέον, θα αναζητηθεί ένας παίκτης – στήριγμα στον Μπεργκ. Με τον Πέτριτς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι διοικούντες παραμένουν ικανοποιημένοι, όμως ο Αναστασίου θέλει έναν επιθετικό με ψηλό κορμί που θα μπορέσει να βοηθήσει τον Σουηδό, παράλληλα με τον ερχομό του Νίκου Καλτσά.

Στη σειρά των ανανεώσεων, όπως διαβάσατε παραπάνω, είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τον Παναθηναϊκό και μία ρήτρα αποδέσμευσης μόλις 150.000 ευρώ.