Κάποιες φορές, απλά τα θέλεις όλα. Γιατί ο συμβιβασμός δεν είναι στο χαρακτήρα σου. Γιατί ξέρεις τι θέλεις, πότε το θέλεις και πώς το θέλεις. Κι όταν μιλάμε για αυτοκίνητο, τότε το Honda CR-V είναι ακριβώς έτσι. Για σένα που τα θέλεις όλα.

Έχοντας ένα αρκετά επιτυχημένο παρελθόν, το νέο CR-V έρχεται ακόμα καλύτερο, ακόμα πιο δυνατό. Αλλά το σημαντικότερο; Ακόμα πιο οικονομικό. Και ίσως να σου ακούγεται παράξενο πώς ένα SUV μπορεί στα αλήθεια να είναι οικονομικό, αλλά μην ξεχνάς ότι πίσω από αυτό το θηρίο κρύβεται η δύναμη και η μαγεία των κινητήρων Earth Dream Technology της Honda.
 


 

Ο νέος 1.6 i-DTEC diesel κινητήρας του πραγματικά είναι ένα έργο τέχνης. Γιατί όχι μόνο εξοικονομείς χρήματα λόγω της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου έως 4.5 l/100km, αλλά πληρώνεις και χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας από άλλα SUV αυτοκίνητα, καθώς σου προσφέρει τις λιγότερες εκπομπές ρύπων CO2 στην κατηγορία του. Έτσι, έχεις και όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV όπως χώρους, άνεση και δύναμη, αλλά και ένα αυτοκίνητο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τις καθημερινές σου μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Κι αν η περιπέτεια στην πόλη δε σου φτάνει, το υπερυψωμένο αμάξωμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και στις δυσκολότερες διαδρομές εκτός δρόμου.



Όσον αφορά τη σχεδίαση, οι μηχανικοί της Honda έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά εδώ και χρόνια τώρα. Με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεσαι τον τολμηρό του χαρακτήρα. Όπου ξεκινάει από το εξωτερικό του με κομψά, ενσωματωμένα μπροστινά φωτιστικά σώματα και LED daytime running lights, μεγάλη οροφή και αεροδυναμικά βελτιωμένο μπροστινό προφυλακτήρα, και φτάνει μέχρι το άνετο και όμορφο εσωτερικό του, το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά για σένα.



Τι λες λοιπόν, είσαι για μια νέα περιπέτεια;



Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το http://www.hondacrv.gr/.