Αναλύσεις, ξύλινος λόγος, αναλύσεις, θριαμβολογίες, αναλύσεις, “κατηγορώ”, αναλύσεις, αλληλοκαρφώματα, αναλύσεις, φωνασκίες…

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν συνήθως το ψηφιδωτό μιας μετεκλογικής εκπομπής, αφήνοντας μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού αδιάφορο στο προϊόν που προσφέρουν.

Χτες το βράδυ, όμως, εκτός από την τεράστια στροφή του ελληνικού πολιτικού συστήματος, αλλαγή πορείας υπήρξε και στο modus operandi των εκπομπών που παρουσίασαν ο κ. Χατζηνικολάου και η κ. Στάη σε STAR και ΑLPHA αντίστοιχα.

Ο πρώτος, επέλεξε να σπάσει τη μονοτονία της πολιτικής συζήτησης καλώντας στην εκπομπή του τον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Κίνηση που -όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί- την ευχαριστήθηκε με τη ψυχή του…

 

https://www.youtube.com/watch?v=ksY6LICh2Ek
 

Από την άλλη πλευρά, στον ALPHA επέλεξαν να αναθέσουν την σύνταξη μιας κωμικής παρένθεσης στον Αποστόλη της Ελληνοφρένειας.
 
Ο εκκεντρικός τσολιάς, έκανε κανονικό “ντου” στο στούντιο του καναλιού προκαλώντας στους παριστάμενους ανελέητο γέλιο μέσα από τις θανατηφόρες ατάκες και κινήσεις του (ξεχωρίσαμε την προσφορά ενός ρολού χαρτί υγείας στον κύριο Κικίλια και τον χαιρετισμό στον κύριο Ψαριανό “γεια σου Γρηγόρη, σε ποιο κόμμα είσαι σήμερα;).
 
Ο Αποστόλης εν δράσει…