Την χτεσινή μέρα των εκλογών ζεστή δεν θα την έλεγες. Από το απόγευμα μάλιστα και μετά άρχισε να βρέχει δυνατά, με την υγρασία να σε κάνει να θες να χωθείς κάτω από το πάπλωμα πίνοντας μέχρι και ένα φλιτζάνι φασκόμηλο με μέλι. Αυτές οι απολαύσεις όμως είναι για κοινούς θνητούς και όχι για υποψήφιους βουλευτές, παρουσιαστές, ρεπόρτερ και τεχνικούς τηλεοπτικών μέσων.

Η Λιάνα Κανέλλη η οποία νωρίς το απόγευμα ήταν στον Αlpha, φορώντας μαύρο σακάκι και το γνωστό της κλασσικό αγαπημένο κόκκινο κραγιόν στα χείλη, πήγε στο Mega. Ως γνωστό (για όσους από μας ξέρουμε από τηλεοπτικά στούντιο), αν ήμασταν χελώνες και όχι άνθρωποι, θα βρισκόμασταν συνεχώς σε νάρκη, καθώς τα μηχανήματα δεν πρέπει να ζεσταίνονται. Θερμοκρασίες, δηλαδή, για να φοράς μπουφάν του σκι (ξέρω συναδέλφους σε κοντρόλ τηλεοπτικό που εργάζονται με γάντια μάλλινα). Προφανώς στο Mega έκανε τόσο κρύο που η Λιάνα σε απόγνωση (γιατί δεν την λες και ευαίσθητη σε συνθήκες στούντιο) είπε στην Όλγα Τρέμη:

 

https://www.youtube.com/watch?v=9lQoz08Fqkg

 

Στο πλατό του Αlpha πάλι είχαμε άλλα αναπάντεχα. Το πρώτο αναπάντεχο αφορούσε την σύνδεση με την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε για λίγο «κρεμασμένη» στον «αέρα» καθώς δεν ήξερε αν έπρεπε να μιλήσει ή όχι… Το δεύτερο χαριτωμένο στιγμιότυπο συνέβη όταν ο τσολιάς της “Ελληνοφρένειας” μπήκε στο πλατό της εκπομπής.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NuECiDGHQwM

 

Εξαιρετικός καλεσμένος ο Γιώργος Γραμματικάκης, ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, ο οποίος πήγε στο Star με φιλέματα. Άνοιξε πάνω στο τραπέζι ένα κουτί με καλτσούνια από την Κρήτη λέγοντας «Ήρθα εδώ γνωρίζοντας ότι μερικοί ομοτράπεζοι θα φύγουν πολύ πικραμένοι, ελπίζω να μην είμαι εγώ. Ήρθα εδώ με εξαιρετικά καλτσούνια από την Κρήτη»…

 

https://www.youtube.com/watch?v=GgJeA_cYbkE

 

Αργά το βράδυ, μπορεί και περασμένα μεσάνυχτα, οι παρουσιαστές δεν είχαν διακόψει λεπτό την απευθείας μετάδοση. Η Όλγα Τρέμη λοιπόν κάποια στιγμή δεν άντεξε και είπε: «Να δώσουμε σε αυτό το σημείο διαφημίσεις γιατί μεταδίδουμε συνεχώς από τις έξι το απόγευμα».

(Τουλάχιστον στον Alpha, η Έλλη Στάη σηκωνότανε από την καρέκλα για να «κυκλοφορήσει» το αίμα, έκανε μια βολτίτσα γύρω από τον εαυτό της και μετά από κάποια λεπτά ξανακαθότανε).