Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα μπεις σε περίεργες σκέψεις. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του. Με γνώμονα την λογική σου, εξέτασε τις καταστάσεις, για να βρεις το καλύτερο που μπορεί να πάρεις από αυτές.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Όμως πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες τακτικές σου, αν θες να πας ένα βήμα μπροστά. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις, αν σκεφτείς και δράσεις αισιόδοξα. Μπορείς επίσης σήμερα να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα εντείνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου για διάφορες καταστάσεις που σε απασχολούν, αλλά η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί την ανασυγκρότηση των δυνάμεών σου και την ενίσχυση της άμυνάς σου απέναντι στις επιθέσεις, που πιθανόν να δεχτείς.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ο στόχος σου ήταν από πάντα να εξελιχθείς και να ξεχωρίσεις και σήμερα ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου, έχε ρεαλιστικές προσδοκίες και εκμεταλλεύσου όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου με όσα μέσα διαθέτεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ημέρα με πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν και να δώσεις έναν πιο ευχάριστο και δημιουργικό τόνο στην καθημερινότητα που σε έχει κουράσει.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν και φρόντισε με οδηγό την λογική σου να τους δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Κρόνο θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Μόνο η λογική και η πειθαρχία είναι ικανές να σου εγγυηθούν θετικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, χρειάζεσαι σήμερα λίγη παραπάνω ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που αφορούν ομαδικές ενέργειες και κοίτα πρώτα να διεκπεραιώσεις τις δικές σου ευθύνες και αρμοδιότητες.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν τη Πέμπτη με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς από το μεσημέρι και μετά και να σου χαρίζει ευνοϊκές επιρροές. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα, με ό,τι κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους δικούς σου ανθρώπους και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις μεταξύ σας κουβέντες, ώστε να μην τους πληγώσεις. Καλλιέργησε την υπομονή σου και δεν θα βγεις χαμένος. Στον χώρο της εργασίας σου, κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν αιφνίδια και θα προβληματιστείς. Καλό είναι να μην πάρεις θέση και να μην εκφέρεις την άποψη σου, ακόμη κι αν σου ζητηθεί.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Πέμπτης για εσένα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, γι’ αυτό πρόσεξε να μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος δεν κερδίσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία αναπάντεχη εύνοια, που μπορεί να σου χαρίσει σημαντικά κέρδη.