Ο Ρομπέρτο θα μείνει εκτός για δέκα μέρες, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο και τη συντηρητική αγωγή που τελικά θα ακολουθήσει, ώστε να προλάβει το ντέρμπι στην Τούμπα και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Ντνίπρο.

Το πλήγμα για τους ερυθρόλευκους είναι βαθύ, με δεδομένο ότι ο Ισπανός γκολκίπερ συγκαταλέγεται μονίμως στους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι φόβοι βέβαια δεν επιβεβαιώθηκαν για απουσία ενός και πλέον μήνα, στην περίπτωση που το τραύμα στο μηνίσκο χρειαζόταν επέμβαση και έτσι στο Ρέντη αποφάσισαν να μην προχωρήσουν εσπευσμένα σε απόκτηση γκολκίπερ, όπως συμπέραναν πολλοί στο άκουσμα της… είδησης Ρομπέρτο.

Όπως και να έχει, η απουσία του είναι μια ακόμα πρόκληση για τον νέο τεχνικό της ομάδας Βίτορ Περέιρα, ο οποίος δεν έχει δουλέψει ακόμα σε μεγάλο βαθμό με τον Μπάλας Μέγερι. Ο Ούγγρος, από την πλευρά του, έχει να αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθήματος από πέρυσι τον Μάρτιο και τώρα έχει μια καλή ευκαιρία να υπενθυμίσει σε όλους τα προσόντα του. Ο ανταγωνισμός, άλλωστε, στα γκολπόστ των ερυθρολεύκων ήταν από την αρχή έντονος.

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του Ρομπέρτο…