Πυρετωδώς εργάζονται στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά για το καλοκαίρι. Στο τριφύλλι θέλουν να ολοκληρώσουν από τώρα κάποιες υποθέσεις, ώστε στην επόμενη μεταγραφική σεζόν να βρεθούν ένα βήμα μπροστά στον σχεδιασμό και να μην επαναληφθούν τα περσινά λάθη και καθυστερήσεις, που χρεώθηκε ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος απομακρύνθηκε.

Η αρχή γίνεται με τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Οι πράσινοι θέλουν να τρέξουν το θέμα του, τη στιγμή που ο διεθνής αμυντικός τρενάρει όσο μπορεί την υπόθεση για να έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ωστόσο, και ειδικότερα ο Λεωνίδας Βόκολος, θα έχει τελικές επαφές εντός των ημερών με τον ποδοσφαιριστή, μιας και είναι αποφασισμένο να αποκτηθεί δεξιός μπακ. Οι πιθανότητες μετακίνησης του παίκτη, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι 50-50.

Όσον αφορά τα σενάρια για τον Χάρη Μαυρία, από τον Παναθηναϊκό λένε ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για τον διεθνή μέσο που η Σάντερλαντ παραχωρεί δανεικό. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πριν από δύο περίπου μήνες υπήρχε ενδιαφέρον, τώρα όμως με την απόκτηση Νίνη, οι πράσινοι θεωρούν ότι «έκλεισαν». Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, πάντως, δεν βλέπει με κακό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής…