Σκορπιέ, ο οργανισμός σου εκπέμπει SOS! ~ Κριέ, τα νεύρα σου τσατάλια! ~ Παρθένε, συμμάζεψε τα οικονομικά σου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Σκορπιέ, ο οργανισμός σου εκπέμπει SOS! ~ Κριέ, τα νεύρα σου τσατάλια! ~ Παρθένε, συμμάζεψε τα οικονομικά σου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου, καθώς και τον κυβερνήτη σου Άρη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως είναι υπέρ σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα αρχίζει να αποδίδει και είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς οι σημερινές εξελίξεις με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε φέρουν πολύ κοντά σε όσα επιθυμείς εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μόνο προσοχή, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, με την Νέα Σελήνη να σε ευνοεί από τον Υδροχόο και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου, για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε με επιχειρήματα σε όσα σε καταλογίζουν. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις περιττές αγορές και να μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες γιατί η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στον Υδροχόο σε κάνει πέρα από τα συνηθισμένα αισιόδοξο και τολμηρό. Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Παλιές σου υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι σκέψεις που κάνεις σήμερα, καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου, μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στην σειρά που έχεις βάλει κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα από το παρελθόν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι αλλαγές γύρω σου αυτήν την Τρίτη θα είναι πολλές με τις επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Φρόντισε να μείνεις ουδέτερος απέναντι στις εξελίξεις και να μην επηρεαστείς στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Με τη δυναμική σου διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αλλά χωρίς να ξεφύγεις και από τα όριά σου. Ο οργανισμός σου εκπέμπει σήματα κινδύνου. Ασχολήσου λίγο μαζί του!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα στη ζωή σου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτά. Μην προβληματίζεσαι και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων, ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις στην άκρη τα εμπόδια που σου κόβουν τη φόρα και να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Βγάλε προς τα έξω όλες σου τις ικανότητες και άφησέ τες να σε οδηγήσουν. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο, ανοίγεται μπροστά σου μία ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα θετική ημέρα. Εκμεταλλεύσου το!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, αλλά και με την αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τρίτους. Στα οικονομικά σου έχεις κάνεις πολλά ανοίγματα και τώρα πρέπει να αρχίσεις να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις άλλες περιττές αγορές και μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αν πρώτα δεν εκπληρώσεις αυτά που έχεις αναλάβει.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η δύναμη που αισθάνεσαι σήμερα θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Άρη με τον Ποσειδώνα οι συνέπειες δε θα είναι καθόλου ευχάριστες.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα