Γνωρίζετε –αυτό έλειπε;- το αστείο για τις γυναίκες που δεν καταφέρνουν να παρκάρουν χωρίς να προκαλέσουν βλάβες σε εαυτούς και αλλήλους. Το ρεζουμέ –για όσους δεν το γνωρίζουμε- είναι ότι οι γυναίκες δεν ξέρουνε το νόημα των τριάντα πόντων γιατί οι άντρες τους λένε πάντα ότι τα πέντε δάχτυλα είναι κάτι λιγότερο από μισό μέτρο.

Κι άμα το «εργαλείο» είναι κοτζάμ μισό μέτρο, που να το χωρέσεις σε ένα τόσο δα νάιλον; Έτσι; Έτσι σου απαντάει ο άντρα ο βαρύς και καραμπουζουκλής που θεωρεί το προφυλακτικό προσβολή για τον ανδρισμό του.

Η Ζάρα Λάρσον (Zara Larsson), η δεκαεπτάχρονη Σουηδή τραγουδίστρια που αναδείχθηκε από τη σουηδέζικη βερσιόν του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αποφάσισε ότι αρκετές αρλούμπες άκουσε έως τώρα. Και για να αποδείξει του λόγου το αληθές, φόρεσε ένα προφυλακτικό… στο πόδι της και φωτογραφήθηκε.

 

 

Η Ζάρα δημοσίευσε τη φωτογραφία της με το προφυλακτικό-κάλτσα στο λογαριασμό της στο Instagram την προηγούμενη εβδομάδα. Η λεζάντα έγραφε: «Αφιερωμένο σε όλους τους άντρες που λένε ‘ο δικός μου είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει στο προφυλακτικό’, καθίστε (να μην πέσετε)». Σκοπός της ήταν να κάνει πλάκα –αν τώρα η πλάκα είχε συγκεκριμένο αποδέκτη, δεν γνωρίζουμε. Όμως, η ανταπόκριση την άφησε άναυδη. «Δεν σκόπευα να γίνω ηρωίδα του φεμινιστικού κινήματος».

Πενήντα χιλιάδες like έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η φωτογραφία της γάμπας της Λάρσον και ανεβαίνει.  Και η αλήθεια είναι ότι είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στο δίκτυο της τελευταίες ημέρες.

Μεταξύ μας, μπορεί να αποδειχτεί και διδακτικό!