Ζυγέ, ξεκαθάρισε τα πράγματα στη δουλειά σου! ~Ταύρε, η επιτυχία είναι δική σου! ~ Δίδυμε, επικίνδυνη μέρα για σένα!

Έχεις άστρο σήμερα;

Ζυγέ, ξεκαθάρισε τα πράγματα στη δουλειά σου! ~Ταύρε, η επιτυχία είναι δική σου! ~ Δίδυμε, επικίνδυνη μέρα για σένα!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές, μπορείς να τα καταφέρεις. Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα και μην κάνεις πίσω από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα δικά σου θέλω. 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, όσες δυσκολίες κι αν προκύπτουν, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου. Σήμερα μάλιστα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές. 

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, αυτή η Δευτέρα είναι μία επικίνδυνη μέρα για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Αφροδίτης με τον Δία. Μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου, λόγω της έντονης μελαγχολίας και έντασης που θα σε διακατέχει. Γι’ αυτό κράτησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό, ό,τι κι αν γίνει. 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί πρώτα να πιστέψεις εσύ στις δυνάμεις και στις δυνατότητές σου! 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην ζωή σου και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά δραστηριοποιήσου δυναμικά και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν πολύ γρήγορα. 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά, διότι η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Δία σε επηρεάζει άμεσα και θα προκαλέσει ανατροπές στα σχέδιά σου. Απόφυγε οποιαδήποτε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν. Ο κίνδυνος και οι αποκαλύψεις παραμονεύουν και θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση, αν δεν προσέξεις! 

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη, σε ό,τι κι αν κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις, που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό στον εργασιακό σου χώρο. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα έχεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι. 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εξελίξεις της σημερινής Δευτέρας θα σε ικανοποιήσουν πολύ. Θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό από τη μεριά σου, οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία, ώστε να τους δεις πολύ γρήγορα να παίρνουν σάρκα και οστά. 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες, που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά συμπεριφέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι. 

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με σημαντικά πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως δεν είσαι αρκετά διπλωμάτης και μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. 

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα έχεις στο τσεπάκι σου την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Να αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρασε ένα όμορφο βράδυ μαζί με την οικογένειά σου. 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις. Σήμερα πρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα