Κριέ, ο χρόνος είναι χρήμα. Δίδυμε, ξύπνα από τον ύπνο σου. Σκορπιέ, δρομολόγησε λύσεις.

Κριέ, ο χρόνος είναι χρήμα. Δίδυμε, ξύπνα από τον ύπνο σου. Σκορπιέ, δρομολόγησε λύσεις.


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επειδή η κρίση σου δεν είναι ορθή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα, που μπορεί μετά να μετανιώσεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρόσεξε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε κάνει να καταφέρεις πάρα πολλά στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, ώστε να μην έχεις και εσύ ερωτηματικά, αλλά και να μην προκαλέσεις εν αγνοία σου, δυσάρεστες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη αυτήν την Κυριακή και η επιθυμία σου να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου θα είναι έντονη. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για το ζώδιο σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα και πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου και ζήτα τη βοήθεια και την γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Κυριακής για εσένα. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα, σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν και να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις. Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρασε το βράδυ με δικά σου άτομα για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και μπορείς να δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί είναι απαραίτητο με τους τόσο εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι, για να ξεκουραστείς και να ανεφοδιάσεις τις δυνάμεις σου. Για κάποια θέματα της οικογένειας σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα θα διευρύνει αισθητά τον κύκλο γνωριμιών σου και πρέπει να έχεις το νου σου, να συμπεριφερθείς και αναλόγως. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την Κυριακή και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν σου φαίνονταν απροσπέλαστα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή η Κυριακή μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς άδικα στον εαυτό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται, απλά όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να απομακρυνόμαστε.

Πηγή:myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα