Μπορεί στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία να μην έχουν ακόμα αποσαφηνίσει τι θα κάνουν την επόμενη ημέρα (των εκλογών) σε σχέση με μισθολόγια, ασφαλιστικά, φορολογία και τα ρέστα, όμως η Πέιτζ Τζένινγκς έχει ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον της.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την επενδυτική εταιρεία Lazard Asset Management, το οποίο ουδόλως την ικανοποίησε, η εικοσιτριάχρονη καλλονή αποφάσισε να επενδύσει σε μια καριέρα στην βιομηχανία πορνό. Και όταν λέμε επενδύσεις, το εννοούμε. Διότι η Πέιτζ, εκτός από σταρ της οθόνης, σχεδιάζει να γίνει μεγιστάνας στον χώρο που την ενδιαφέρει.

 

 

Η Πέιτζ συνέλαβε την ιδέα μια καριέρας στον χώρο της showbiz για ενήλικες το διάστημα που εργάζονταν στην Lazard Asset Management. Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφο: «Δεν νομίζω ότι θα γινόμουν ποτέ καλή σε εκείνη τη δουλειά. Σκέφτηκα λοιπόν, τι θα ήθελα να γίνω;».

 

 

Για να φτάσει σε ένα συμπέρασμα, η νεαρά έκανε μια λίστα με τα πράγματα που τους αρέσουν. Το πρώτο ήταν τα video games και το δεύτερο οι Τέχνες. Όμως, αμφότερα θέλουν πολλή δουλειά και οι εγκύκλιες γνώσεις της δεν σχετίζονταν με κανένα από τα παραπάνω αντικείμενα.

 

 

Έκοψε κι έραψε λοιπόν και κατέληξε ότι το επάγγελμα που συνδυάζει λίγο απ’ όλα και ταιριάζει με τις δεξιότητές τους είναι εκείνο της πορνοστάρ. Και για να δώσει επιπλέον ώθηση στη νέα καριέρα της, δημοσιοποίησε μια σειρά από πόζες της στις τουαλέτες της επενδυτικής εταιρείας με τις οποίες αποχαιρετά την παλιά της δουλειά.

Προσοχή! Η Πέιτζ κυκλοφορεί στα social media ως Veronica Vain.