Αιγόκερε, τόλμα τις αλλαγές που σκέφτεσαι! ~ Ταύρε, το νου σου στις κακοτοπιές! ~ Υδροχόε, ξεχειλίζεις από ενέργεια!

Έχεις άστρο σήμερα;

Αιγόκερε, τόλμα τις αλλαγές που σκέφτεσαι! ~ Ταύρε, το νου σου στις κακοτοπιές! ~ Υδροχόε, ξεχειλίζεις από ενέργεια!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του κυβερνήτη σου Άρη με τον Κρόνο. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί η αλήθεια είναι πως αρκετά πράγματα αλλάζουν, αλλά ίσως αυτό να συμβαίνει με πιο αργούς ρυθμούς απ’ όσο θα ήθελες. Να ξέρεις ότι σε λίγο όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου, αρκεί να μην πάρεις τώρα αποφάσεις υπό καθεστώς πίεσης, γιατί ρισκάρεις να διαλύσεις τις βάσεις που με τόσο κόπο έχεις βάλει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πέμπτη θα σου δημιουργήσει κάποια προβληματάκια εκεί που δεν τα περιμένεις, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Κρόνο. Μάλιστα, τα περισσότερα θα οφείλονται σε άτομα, από τα οποία περιμένεις μια άλλη συμπεριφορά. Αντί να σε παίρνει από κάτω, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και περίεργη κατάσταση, που θα σε αποσυντονίσει.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, κάποια πολύ δικά σου προσωπικά θέματα θέλουν δραστική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Μην αγχωθείς, επειδή νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει. Βάλε τα κάτω και πάρε αποφάσεις, αυτή τη φορά όμως οριστικές. Μην φοβάσαι τις αλλαγές, γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μην ασχολείσαι σήμερα με επαγγελματικές υποθέσεις που είναι πέρα από τη δική σου αρμοδιότητα, όσο κι αν αυτές έμμεσα σε επηρεάζουν. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις αυτήν την Πέμπτη σου, προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει, γιατί δεν θα καταφέρεις και πολλά. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τα νέα ξεκινήματα. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, νιώθεις αρκετά καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές και να πάρεις αποφάσεις, που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά και μάλιστα χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα...

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, θετικές εξελίξεις σε περιμένουν σήμερα και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα, που αφορούν τόσο τις φιλικές, όσο και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να βάλεις σε σειρά ό,τι σε απασχολεί και έχει να κάνει με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα ευάλωτη φάση και αυτό, σε συνδυασμό με το ότι σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις, σε κάνει να νιώθεις πολύ πιεσμένος και αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου, για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αποτελεσματικά τις καταστάσεις. Προσοχή στον εκνευρισμό, ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Σκορπιός

Θα πρέπει σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, να συγκρατήσεις τα νεύρα και το άγχος σου ό,τι κι αν γίνει. Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις, θα σε φέρουν κάποια στιγμή στα άκρα και ακριβώς εκείνη τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία και ήρεμη αντιμετώπιση, για να μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Ξεκίνα με τα πιο παλιά προβλήματα που σε απασχολούν και συνέχισε με τα νέα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι τίποτα δεν προχωρά και πως όλα σου τα σχέδια έχουν κολλήσει στο ίδιο σημείο. Η στασιμότητα κάποιων ζητημάτων είναι σημάδι των καιρών. Μην τα χάνεις και μην απογοητεύεσαι. Εξάλλου, αν κάνεις λίγη υπομονή, θα δεις πως οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά, αλλά ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα σου.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά για εσένα αυτήν την Πέμπτη. Αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν, θα μπουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου, που εδώ και καιρό νιώθεις πως έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Μη διστάσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και μην απομακρύνεσαι από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορείς να πάρεις μεγάλη χαρά από τη συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι ιδέες σου σήμερα είναι πολλές και σπουδαίες και η ενέργεια που έχεις σε κάνει να τρέχεις για να υλοποιήσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η μέρα είναι καθ’ όλα ευνοϊκή, για να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, αρκεί να δείξεις μια ώριμη στάση και υπομονή απέναντι στις καταστάσεις. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που μπορούν να σε βοηθήσουν, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα πλησιάσεις.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα. Η ευαίσθητη πλευρά σου σε κάνει παρορμητικό, ειδικά όταν αισθάνεσαι πληγωμένος. Έχε το νου σου, διότι ίσως να σε χρειαστούν κάποια δικά σου άτομα. Μην τα απογοητεύσεις και δείξε τους το ενδιαφέρον σου.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα