Κριός

Φίλε Κριέ, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική σήμερα. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από τους ανθρώπους, που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η κοινωνικότητά σου σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους, αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε, υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα, με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα, που η Σελήνη από τον Ζυγό πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία, δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου, με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται τη δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και, με την βοήθεια της σημερινής θέσης της Σελήνης στον Ζυγό, αλλά και των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί με τον Δία από το ζώδιό σου, πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα, που η θέση της Σελήνης στο Ζυγό και η θετική της όψη με τον Δία σε ευνοούν, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις, που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια καλή μέρα η σημερινή Τρίτη για εσένα, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να δεις τα προβλήματά σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Με τη βοήθεια της Σελήνης που κινείται στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να επιλύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα, απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις, που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η σημερινή Τρίτη είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, με την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από το Ζυγό με τον κυβερνήτη σου Δία από τον Λέοντα και σε επηρεάζει. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη, για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα φτάσεις να αναρωτηθείς, γιατί έχει περιοριστεί τόσο πολύ ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος. Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως λίγη ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές όσα σε στενοχωρούν, μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.