Όταν έλεγε την θρυλική ατάκα «I’ll be back» στον «Εξολοθρευτή», το εννοούσε. Έχοντας αφήσει πίσω του την πολιτική και τα ροζ σκάνδαλα, ο Schwarzenegger κάνει δυναμικό comeback με μία σειρά ταινιών δράσης αποδεικνύοντας στα 66 του χρόνια ότι είναι πραγματικά…The Last Action Hero. Μετά τη συμμετοχή του στους «Αναλώσιμους» (περιμένουμε προσεχώς την τρίτη ταινία), το νοσταλγικό για τις ταινίες του είδους της δεκαετίας του ’80 «The Last Stand», το team-up του πάλι με τον άλλο γερόλυκο της δράσης Sylvester Stallone, στο πρόσφατο «Escape Plan», την ανακοίνωση για νέο «Εξολοθρευτή» και νέο «Κόναν», ο Arnie συνεχίζει την… θορυβώδη επιστροφή του με μια περιπέτεια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.

Στο «Sabotage» είναι ο αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας της Δίωξης Ναρκωτικών που αντιμετωπίζει τα πιο σκληρά καρτέλ. Μετά από μία έφοδο στο κρησφύγετο μεξικάνικου καρτέλ, δέκα εκατομμύρια δολάρια από τα κατασχεμένα λεφτά «κάνουν φτερά», και κάποιος βάζει στο στόχαστρο κι αρχίζει να δολοφονεί έναν-έναν τα μέλη της ομάδας. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο σε μία από τις πιο κλασικές ιστορίες μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι , το «And Then There Were None» – αν και μάλλον , εκείνη δεν είχε στο μυαλό της όταν το έγραφε, ότι η ιστορία της θα ενέπνεε μία κομάντο περιπέτεια γεμάτη πυροβολισμούς, κυνηγητά και εκρήξεις!

Ο David Ayer, σεναριογράφος των «The Fast and the Furious», «Ημέρα Εκπαίδευσης» και «S.W.A.T.» σκηνοθετεί την ασταμάτητη δράση του «Sabotage» και το εντυπωσιακό καστ, που εκτός από τον Schwarzenegger, περιλαμβάνει τους: Sam Worthington, Terrence Howard, Olivia Williams, Joe Manganiello και Mireille Enos. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 11 Απριλίου του 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=BiaBJb2Ubg8