Η Φαίη Σκορδά την κορμάρα την έχει και δεν την κρύβει. Καυτά μίνι, στενά μπλουζάκια, μεγάλα ντεκολτέ, σορτσάκια με ελάχιστο ύφασμα, μπότες που ανεβαίνουν ψηλά και τακούνια-στιλέτο προσθέτουν στη χαρά του να τη βλέπουμε πρωί πρωί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Πριν λίγες μέρες η φτασμένη δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη περιέγραφε στους τηλεθεατές, πόσο «εσώρουχα κόλαση» έχει η εκπομπάρχισσά της Φαίη Σκορδά και πως τα βλέπει εκείνη που τα απλώνει στο μπαλκόνι και είναι τιγρέ και φούξια και άλλα πολλά «κολασμένα».

Επειδή οι περιγραφές δεν μας αρκούσαν από μόνες τους, το τυχαίο, αλλά και ο στυλίστας που διαλέγει ρούχα για την παρουσιάστρια, κάποτε μαθήτρια του Ουμπέρτο Έκο στην Ιταλία, μας βοήθησαν ώστε να θαυμάσουμε, ιδίοις όμμασι και τα εσώρουχα και τα θέλγητρα της παρουσιάστριας!

Εκείνη κατευθύνθηκε στο πλευρό της κ. Τρυφίδου, της αρχισυντάκτριας της εκπομπής και, όπως έκανε μια απλή μαζεμένη, μπορείς να πεις, κίνηση, τινάχτηκαν τα κουμπιά απ’ το στενό πουκάμισο που δεν άντεξε να στεναχωρεί το αξιοθαύμαστο στήθος, που επαναστάτησε και κήρυξε γυμνή ανεξαρτησία.

Τα εσώρουχα της, λοιπόν, ήταν τώ όντι, αξιοθαύμαστα ως «κόλαση», animal print αν δε μας γέλασε το εξασκημένο μας μάτι. Η καλλίγραμμη παρουσιάστρια βιάστηκε, σεμνά, να καλύψει το ωραίο της μπούστο (γιατί ρε γα@ω το!)…