Στο διάστημα προβολής της εκπομπής, 11 με 12 το πρωί της Κυριακής, η ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Τάκης Χατζής έκανε νέο ρεκόρ τηλεθέασης φτάνοντας το ποσοστό του 20,5% γεγονός που σημαίνει ότι, τη συγκεκριμένη ώρα, το «Ακραίως» έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου καλεσμένος ο Πάνος Καμμένος και η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή. Η κουβέντα κρατήθηκε σε υψηλότατους τόνους, μετά και την δήλωση του προέδρου των ανεξάρτητων Ελλήνων ότι είναι ανοικτός να συνεργαστεί και με τον …ΑΝΤΑΡΣΥΑ, απέφυγα την αυτανάφλεξη. Αλλά  οφείλω ν’ αναδείξω την εμφάνιση της φίλης μου Χριστίνας Κοραή, η οποία εξαιρετικά σικ, συνδύασε κίτρινο σακάκι με την τελευταία λέξη της μόδας σε βερνίκι νυχιών, κάτι μεταξύ μπλε και μωβ. Ο Πάνος Καμμένος έμοιαζε να έχει «τσιμπήσει» κάποια κιλάκια, γι’ αυτό και είχε αφήσει το επάνω κουμπί του πουκαμίσου ανοικτό.

Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω στον έμπειρο σκηνοθέτη του ΣΚΑÏ είναι κάτι να κάνει με την ρύθμιση εικόνας, καθώς όταν «βγήκε στον αέρα» το τριπλό παράθυρο, όπου στην μέση βρισκόταν ο Τάκης Χατζής και αριστερά και δεξιά οι δημοσιογράφοι, ο Γιάννης Καρακατσάνης, αν δεν τον ήξερα ως άνθρωπο της λευκής φυλής, θα τον νόμιζα για Ινδιάνο, όσο για την Αναστασία Γαλάνη, νομίζω ότι το πρόσωπό της είναι πιο λευκό και από το λευκό των διαφημιστικών σποτ. Το πρώτο επιπόλαιο συμπέρασμα, βλέποντας το «τριπλό παράθυρο» ήταν ότι είχε επιλέξει ο Τάκης Χατζής «έγχρωμο» δημοσιογράφο ως μια συμβολική κίνηση εναντίον των φυλετικών διακρίσεων! Ρύθμιση εικόνας παρακαλώ άμεσα.