Κριέ, η γοητεία σου τρέχει απ’ τα μπατζάκια. Καρκίνε, βοήθεια. Παρθένε, μην πιστεύεις ό,τι ακούς.

Κριέ, η γοητεία σου τρέχει απ’ τα μπατζάκια. Καρκίνε, βοήθεια. Παρθένε, μην πιστεύεις ό,τι ακούς.


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα πρέπει να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Δραστηριοποιήσου άμεσα! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε από σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε αγχώνει. Μην μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου, απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Στις συζητήσεις που θα κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις «ξεμπέρδεψα», αρχίζεις πάλι να τρέχεις, για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτα άφοβα τη βοήθειά τους, χωρίς να σε πιάνουν οι εγωισμοί.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί επίκεινται προβλήματα. Φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την περίοδο προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κανένα κακό. Απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα και προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι κατακλύζεσαι από πάρα πολλές ιδέες, που πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις, που μπορεί να έρθουν σήμερα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα, που δεν πρέπει. Η κοινωνικότητα και η γοητεία σου θα είναι αναμφισβήτητη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος, με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, από σήμερα και στο εξής, που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, γιατί μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται μπροστά σου, με αρκετό ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, δύσκολη ημέρα θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, καθώς πολλές παρεξηγήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα έχεις ούτε την όρεξη, αλλά και ούτε τους κατάλληλους τρόπους για να τις αντιμετωπίσεις. Προβλήματα από το παρελθόν ίσως έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Πρόσεχε τις εντάσεις!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, αρκετό άγχος θα χαρακτηρίζει σήμερα το ζώδιό σου. Πολλές οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Πηγή:myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα