Υδροχόε, μακριά από τσαμπουκάδες! ~ Ταύρε, πρόσεχε το στόμα σου! ~ Ιχθύ, αναλογίσου τα λάθη σου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Υδροχόε, μακριά από τσαμπουκάδες! ~ Ταύρε, πρόσεχε το στόμα σου! ~ Ιχθύ, αναλογίσου τα λάθη σου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα, που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αλλαγές, τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Η σημερινή Τρίτη, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Προσοχή, μην παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Δίδυμοι

Πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, φίλε Δίδυμε, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι μπορείς. Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, αισθάνεσαι πως μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ό,τι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες, που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.

Λέων

Αν είσαι Λέων, πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αν ακολουθήσεις αυτό που προστάζει η λογική σου, μπορείς να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε απασχολούν.

Παρθένος

Έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός, αγαπητέ Παρθένε, τον τελευταίο καιρό και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις, και κυρίως κάποια άτομα που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην χάνεις τη ροή της σκέψης σου.

Ζυγός

Πολλά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαύεσαι, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, προσπάθησε να μην ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να μην κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη αυτήν την Τρίτη, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα και καλό θα είναι να έχεις το νου σου.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό, θα ξέρεις αν πρέπει να το ακούσεις ή όχι.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Αν είσαι Αιγόκερως, αυτή η Τρίτη σε καλεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατέψεις από τις κακοτοπιές. Έτσι, θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου, χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο, γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Υδροχόος

Σήμερα αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, αγαπητέ Υδροχόε, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν, και μείνε μακριά από τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Ιχθείς

Ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου, φίλε Ιχθύ, και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη που μπορεί να έχεις, γιατί ο Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξο.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα