Η Σούπερ Λίγκα έδωσε νέα διάσταση στην ανοργανωσιά, την προχειρότητα και εν τέλει στην καχυποψία μεγάλου μέρους του φίλαθλου κοινού. Αιτία, η απόρριψη του αιτήματος του Παναθηναϊκού για αλλαγή ώρας (ώρας, όχι ημέρας) στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Όλοι φυσικά γνωρίζουν ότι από τις 5-6 το απόγευμα και μετά, η πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων, δεν είναι η πιο φιλική, ειδικά στη διεξαγωγή επίσημου ποδοσφαιρικού αγώνα της μεγάλης κατηγορίας.

Παρόλα αυτά, η διοργανώτρια τα έκανε μπάχαλο. Πέταξε στα σκουπίδια το αίτημα των πρασίνων το απόγευμα της Παρασκευής και 48 ώρες μετά, απλά εκτέθηκε. Ρεζιλεύτηκε μάλιστα ακόμα πιο πολύ μετά τη δήλωση του προέδρου της, Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος αρνήθηκε σχεδόν το συχνό φαινόμενο της κακοκαιρίας στην ηπειρωτική πόλη, ενώ σε δήλωσή του στο sdna υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός ανησυχούσε για… παγετό, κάτι που δεν συνέβη, άρα φωνάζει άδικα το τριφύλλι.

Αποτέλεσμα; Διακοπή αγώνα, δικαιολογίες για μικρά παιδιά, απαντήσεις χωρίς επιχειρήματα για την άρνηση στο αίτημα διεξαγωγής του αγώνα 2-3 ώρες νωρίτερα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…