Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις μια διάθεση να κατανοήσεις σε βάθος όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά και να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που σε περιβάλλουν. Καλό είναι να μιλήσεις στα δικά σου άτομα για όσα σκέφτεσαι και, γιατί όχι, να ζητήσεις την άποψή τους. Έτσι, θα πάρεις κάποιες απαντήσεις που ψάχνεις και θα ηρεμήσεις.

Ταύρος

Πολλές καθυστερήσεις σε αγχώνουν το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο, από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν κάνεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι όλα θα προχωρήσουν θετικά και θα ηρεμήσεις. Η μέρα είναι καλή για να λύσεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα, που τον τελευταίο καιρό αμελείς συνεχώς και αποφεύγεις να το διεκπεραιώσεις…

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

Καρκίνος

Όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, αγαπητέ Καρκίνε, τώρα αρχίζουν να εξαλείφονται και δίνουν τη θέση τους στην εξέλιξη των πραγμάτων, με τρόπο μάλιστα που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά, μην παρασυρθείς σήμερα σε βιαστικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να προχωρήσουν και μην είσαι ανυπόμονος.

Λέων

Η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της μέσα σου, αγαπητέ Λέοντα, κι αυτό σε κάνει σήμερα να δείχνεις ανανεωμένος και δημιουργικός. Διάφορες ιδέες, αρκετά ανατρεπτικές, θα περάσουν από το μυαλό σου και μάλιστα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον. Γενικά, η δυναμική σου διάθεση λειτουργεί καταλυτικά και σε κάνει πολύ παραγωγικό.

Παρθένος

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Παρασκευή για εσένα, που είσαι Παρθένος. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα, που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Ζυγός

Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.

Σκορπιός

Υπάρχουν μικρά πρακτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις, όταν δε νιώθεις καλά, αγαπητέ Σκορπιέ. Άλλαξε κάποιες συνήθεις που σε κουράζουν και πρόσεξε περισσότερο τον εαυτό σου και τον τρόπο που ζεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να ξεκινήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν απρόσμενα.

Τοξότης

Αρκετά ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα και χωρίς καμιά εξέλιξη, αγαπητέ Τοξότη, αρχίζουν σήμερα να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για εσένα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις, είναι να μην αφήσεις το άγχος να πάρει το πάνω χέρι και να φροντίσεις για τις υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί, με ηρεμία και ψύχραιμη στάση.

Αιγόκερως

Πολλά ζητήματα που σε εκνεύριζαν με τη στασιμότητά τους, αγαπητέ Αιγόκερε, αρχίζουν τώρα να εξελίσσονται γοργά, γεγονός που σε ικανοποιεί και σου λύνει τα χέρια, για τα επόμενα βήματά σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλα παίρνουν την τροπή που θέλεις. Κάποιες απρόσμενες ειδήσεις αλλά και αλλαγές, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Η ανεβασμένη διάθεση φυσικά, θα σε βοηθήσει να φτάσεις στους στόχους σου ακόμα πιο άμεσα.

Υδροχόος

Θα χρειαστεί σήμερα να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και ψυχραιμία, αγαπητέ Υδροχόε, για να λύσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως, εκκρεμότητες τους παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Οι συνθήκες ευνοούν σήμερα αρκετές διευθετήσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις.

Ιχθείς

Σήμερα η αποφασιστική σου στάση, αγαπητέ Ιχθύ, θα πάρει το πάνω χέρι και θα πετύχεις αυτά που θέλεις, αρκεί να μην σε επηρεάσει η ένταση που μπορεί να νιώσεις, προκειμένου να τελειώνεις με κάποια ζητήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ιδιαίτερα ό,τι προέρχεται από το παρελθόν, πρέπει να τελειώνει γρήγορα και να μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει να ξεμπερδέψεις μια και καλή. Πάντως η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια, που μπορούν πραγματικά να ανακόψουν την πορεία σου.