Κριέ, μάθε να ελίσσεσαι. Δίδυμε, ψυχραιμία! Τοξότη, ό,τι έγινε, έγινε.

Έχεις άστρο σήμερα;

Κριέ, μάθε να ελίσσεσαι. Δίδυμε, ψυχραιμία! Τοξότη, ό,τι έγινε, έγινε.

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Κριέ! Αυτή η Πρωτοχρονιά θα είναι μέρα λύσεων για εσένα. Υπάρχουν θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και τώρα πρέπει να τελειώνεις με αυτά. Θα χρειαστεί ίσως λίγη προσπάθεια παραπάνω και κυρίως ευελιξία, για να μπορέσεις να συνεννοηθείς όπως θέλεις, αλλά τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν πολύ σύντομα! 

Ταύρος

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Ταύρε! Η φετινή Πρωτοχρονιά είναι πολύ ευνοϊκή για όλα όσα θέλεις να κάνεις. Υποθέσεις ή ζητήματα που δεν προχωρούσαν μέχρι τώρα, σήμερα θα μπουν σε σειρά και με την ενέργεια που έχεις, θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου, για να σε ακούσουν και να σου δώσουν τις συμβουλές τους. Μην τους αγνοήσεις.

Δίδυμοι

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Δίδυμε! Η Πρωτοχρονιά θα είναι αρκετά ευχάριστη, αν δεν αφήσεις κάποιες στιγμές προβληματισμού να σε πάρουν από κάτω... Είναι γεγονός ότι τα σχέδιά σου προχωρούν όπως θέλεις, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Οι αναβολές μπορεί να κάνουν τα νεύρα σου ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις πιο θετικά και ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Καρκίνε! Ξεκίνα σήμερα, που είναι Πρωτοχρονιά, να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, γιατί πραγματικά συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα γύρω σου, τα οποία αγνοείς, λόγω της περίεργης ψυχολογικής σου κατάστασης. Κοίταξε ποιοι είναι γύρω σου και ζήτα τη βοήθειά τους σε κάποια ζητήματα. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα σε κάνουν να ηρεμήσεις.

Λέων

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Λέοντα! Σήμερα, θα εκτιμήσεις πολύ τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι θα σε συγκινήσουν με το ενδιαφέρον τους. Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον. Μην χάσεις αυτή τη θετική διάθεση, που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια να καταφέρεις τα πάντα.

Παρθένος

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Παρθένε! Αν και σε έχει πάρει λίγο από κάτω, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις ένα φρένο στην μιζέρια σου και να δεις τα διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν με πιο θετικό μάτι. Θα ανακαλύψεις ότι είσαι υπερβολικά απαισιόδοξος και ότι τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν την τροπή που επιθυμείς, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα.

Ζυγός

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Ζυγέ! Οι δουλειές που έχεις να κάνεις σε αγχώνουν αρκετά, και η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη, για διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Καλό είναι να παραμείνεις ήρεμος και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, που θα αποδειχθεί καταλύτης σήμερα. Όλα θα πάνε καλά, αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή και κυρίως εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Έχεις μέρες μπροστά σου, για να διευθετήσεις τις έννοιες σου.

Σκορπιός

Καλή Χρονιά, φίλε Σκορπιέ! Είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα η φετινή Πρωτοχρονιά, αλλά χρειάζεται και η δική σου συμβολή για να πάνε όλα όπως τα θέλεις. Καταρχήν πρέπει να διώξεις το άγχος, το οποίο πλέον καθυστερεί τα σχέδιά σου. Δες με μεγαλύτερο προγραμματισμό τα ζητήματά σου και ολοκλήρωσε τις δουλειές σου με ηρεμία και συνέπεια.

Τοξότης

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Τοξότη! Σήμερα τα νεύρα σου είναι εμφανή και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή, που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά για να το κάνεις, θα πρέπει να δείξεις λίγη ψυχραιμία και κυρίως λίγη αδιαφορία για το παρελθόν. Από εκεί προκύπτουν αρκετά άγχη. Χαμήλωσε τους τόνους και επικεντρώσου στα σχέδιά του φετινού χρόνου, που μόλις μπήκε.

Αιγόκερως

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Αιγόκερε! Η Πρωτοχρονιά σε βρίσκει σκεπτικό και αρκετά απογοητευμένο από κάποιες εξελίξεις. Η κακή σου διάθεση δε σου επιτρέπει να χαρείς για ευχάριστα γεγονότα που θα μάθεις και αφορούν κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Άφησε στην άκρη την αίσθηση της απελπισίας και κοίταξε μπροστά, με πείσμα και θετική ενέργεια την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.

Υδροχόος

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Υδροχόε! Σήμερα είναι πολύ καλή μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που δεν πίστευες ότι μπορείς να τα χειριστείς μόνος σου. Γενικά μην περιμένεις τις ενέργειες των άλλων, που έχουν αναλάβει τις δικές σου υποθέσεις και κυρίως μην επαναπαύεσαι με τις υποσχέσεις τους. Καλύτερα δώσε εσύ τις λύσεις, παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας αποφασιστικές κινήσεις.

Ιχθείς

Καλή Χρονιά, αγαπητέ Ιχθύ! Πολλές επαφές θα κάνεις σήμερα και η κοινωνικότητα σε συνδυασμό με τη δυναμική σου πλευρά, θα σε οδηγήσουν στην επίλυση πολλών ζητημάτων και κυρίως θα σε βοηθήσουν να βγεις από το τέλμα, στο οποίο νιώθεις ότι έχεις μπει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, επειδή έχεις πλήξει ή έχεις βαρεθεί κάποιες καταστάσεις. Κάποια άτομα μπορεί να σου δείξουν έναν άλλο δρόμο, πιο αποτελεσματικό. Άκουσέ τα με προσοχή.

Πηγή:myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα