Ε, καλά τώρα. Δεν θέλει και πολύ κόπο να καταλάβετε ότι ο άντρας της ζωής μιας γυναίκας που είναι μάνα, προφανώς είναι ο γιος της! Ο Αλέξης μου, λοιπόν, μου χάρισε ένα δώρο που με ενθουσίασε.

Επειδή μπορεί να «μπλοκάρετε» άσχημα για το τι να τις προσφέρετε σας έχω μια πρόταση εξαιρετικά ασφαλή και σχετικά οικονομική. Καμία γυναίκα δεν θα την αρνηθεί, ακόμη και αν η συλλογή της περιλαμβάνει αμέτρητα από αυτά…

Διάλεξε, λοιπόν, για μένα τρία κραγιόν με διαφορετικά χρώματα.
 

Ένα σε «φυσική απόχρωση» που φοριέται όλες τις ώρες, ένα κατακόκκινο, το οποίο πρέπει να διαθέτει κάθε γυναίκα (και όταν λέμε κόκκινο εννοούμε το «καθαρό κόκκινο» που φορούσαν οι χορεύτριες του Moulin rouge), ενώ η τρίτη απόχρωση τα «σπάει»! Είναι ένα καφε–μπρονζέ που με το αντίστοιχο μολύβι του, ταιριάζει σε όσες αγαπάνε τις εκκεντρικές εμφανίσεις.

Τα συγκεκριμένα χρώματα, κυκλοφορούν από πολλές εταιρείες. Προσέξτε απλά να είναι υδατικά για να μην αρχίζει περνώντας η ώρα «να σπάει» το χρώμα.

Μια επιλογή δώρου για τις γιορτές που δεν θ’ αφήσει καμιά αδιάφορη: είτε πρόκειται για την γυναίκα της ζωής σας, είτε για τη φίλη, την αδελφή, την μητέρα σας!