Κριός
Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός, αγαπητέ Κριέ, τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Αν φερθείς λιγότερο εγωιστικά και δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα θα καταφέρεις να ομαλοποιήσεις τις μεταξύ σας διαφωνίες. Άλλωστε υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση.

Ταύρος
Η ημέρα θα είναι απαιτητική για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, καθώς κάποιες καθυστερήσεις θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις. Προσπάθησε να είσαι συντηρητικός και ευέλικτος στις αντιδράσεις σου, για να αποφύγεις πιθανά μπλεξίματα.

Δίδυμοι
Ο παρορμητισμός και η ανυπομονησία σου, αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί να σε οδηγήσουν σήμερα σε στραβοπατήματα. Πρέπει να σκεφτείς πρώτα αυτά που θες να κάνεις και μετά να δράσεις, αλλιώς ελλοχεύει κίνδυνος να έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές καταστάσεις. Ξεκαθάρισε θέματα που χρονίζουν και σε κρατούν συνέχεια πίσω. 

Καρκίνος
Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε πιέσουν και θα απαιτήσουν να ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους. Αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις, φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις άμεσα, χωρίς χρονοτριβές. Μην γκρινιάζεις και μην ωθείς τις καταστάσεις στα όριά τους, γιατί και οι γύρω σου έχουν τις δικές τους αντοχές. Έχε ως γνώμονά σου ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και πορεύσου αναλόγως.

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί κάθε απόφαση και κάθε σκέψη, από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη, χρειάζεται το χρόνο της για να ωριμάσει. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την σιγουριά της ορθής κρίσης καθώς και την καλή συναναστροφή με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Παρθένος
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική, αγαπητέ Παρθένε, σε ό,τι έχει σχέση με κάποια σχέδια του παρελθόντος ή με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς, έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί είναι εγγύηση ότι μέσα από αυτές, θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μετριάσεις τον παρορμητισμό σου και να τον περιορίσεις μόνο στα ερωτικά, όπου μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα θα σου δώσουν χαρά.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, αξιοποίησε αυτήν την Παρασκευή για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα, υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο, για τα αναπάντεχα γεγονότα, που μπορεί να προκύψουν αιφνίδια. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν από φιλικά σου πρόσωπα, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα, που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Να ξέρεις ότι όλα είναι τελείως περαστικά και δεν χρειάζεται να τους δίνεις περισσότερη σημασία, από όση τους αξίζει στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως
Η δυναμικότητα και η ενέργεια των τελευταίων ημερών σε έχει εξουθενώσει, αγαπητέ Αιγόκερε, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κουρασμένος και να έχεις άμεση ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση. Φρόντισε να το κάνεις, διαφορετικά μπορεί να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις, που όσο κι αν τις παιδεύεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν. 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις νέους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να επενδύσεις περισσότερο σε αισθήματα όσο και σε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις.

Ιχθείς
Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, αγαπητέ Ιχθύ, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς να λειτουργείς ομαδικά, γιατί έτσι και θα έχεις αποτελέσματα και δεν θα έχεις μόνος σου όλο το βάρος της ευθύνης.