Κριός

Η ημέρα των Χριστουγέννων σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, που θα ανεβάσουν το ηθικό σου, αγαπητέ Κριέ. Βγάλε από το μυαλό σου ανθρώπους που δεν κάνουν καλό στη ζωή σου και μην γίνεσαι εριστικός και απόλυτος απέναντι σε πρόσωπα που δεν έχουν την ίδια γνώμη με εσένα. Είναι στο χέρι σου να περάσεις τις απόψεις σου με πιο διακριτικό τρόπο, χωρίς να προκαλείς εντάσεις… μέρα που είναι!!! 

Ταύρος

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Ταύρε. Ο Ερμής πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα σήμερα και μπορεί να σε κάνει κάπως εριστικό με τους γύρω σου. Για να αποφύγεις τις διενέξεις, μην γίνεσαι αχάριστος και δεν εκτιμάς όλα τα καλά που έχεις κοντά σου… Φρόντισε να περάσεις όμορφα και χαλαρά, με άτομα της οικογένειας και τους πολύ στενούς σου φίλους.

Δίδυμοι

Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα, φίλε Δίδυμε. Φρόντισε σήμερα να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου, για να συναντήσεις την οικογένεια και τους φίλους που έχεις να δεις καιρό. Αν ελέγξεις τον εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλέσει ο Ερμής και οι όψεις του με Ουρανό και Πλούτωνα, θα ζήσεις μία από τις πιο όμορφες ημέρες του χρόνου. Απόλαυσε το!!! 

Καρκίνος

Χρόνια πολλά, φίλε Καρκίνε! Ευχάριστη θα είναι αυτή η μέρα των Χριστουγέννων για σένα, με πολλές συναντήσεις και επαφές, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα χαρίσουν μια νότα αισιοδοξίας στη ζωή σου, αρκεί να μην παρασυρθείς από τις αρνητικές όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. 

Λέων

Χρόνια πολλά, αγαπητέ Λέοντα! Θετική θα είναι η ημέρα των Χριστουγέννων για εσένα, καθώς πολλές από τις κινήσεις που θα κάνεις, θα είναι αποδοτικές. Η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη και οι επαφές που θα κάνεις, θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, φίλε Παρθένε! Η μέρα απαιτεί προσοχή σε ταξίδια και κάθε είδους μετακινήσεις, είτε αυτές αφορούν στα επαγγελματικά, είτε στα αισθηματικά σου. Θα καταφέρεις τώρα να τραβήξεις την προσοχή ατόμων με ισχύ, ενώ θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και στα οικονομικά θέματα. 

Ζυγός

Καλά Χριστούγεννα, φίλε Ζυγέ. Σήμερα, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χαμηλώσεις τους τόνους στις επαφές σου, για να περάσεις μια όμορφη μέρα με τους αγαπημένους σου, λόγω των όψεων που σχηματίζει ο Ερμής με Ουρανό και Πλούτωνα! Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν, ωστόσο θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν και θα σε απαλλάξουν από πολλά βάρη. 

Σκορπιός

Χρόνια πολλά, αγαπητέ Σκορπιέ! Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτά τα Χριστούγεννα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες, γιατί δεν είναι προς όφελός σου να φτάσεις στα άκρα. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά. 

Τοξότης

Χρόνια πολλά, αγαπητέ Τοξότη. Έντονη κινητικότητα και ίσως αναπάντεχες εξελίξεις σε περιμένουν αυτά τα Χριστούγεννα στον αισθηματικό σου τομέα, λόγω των όψεων που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μέρα που είναι, οφείλεις να είσαι ευγενικός και να μην εκδηλώσεις όλα τα παράπονα και την πίκρα που κρατάς στην καρδούλα σου. 

Αιγόκερως

Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Αιγόκερε! Κάποια όμορφα μηνύματα από δικά σου άτομα, θα προσθέσουν μία δόση χαράς και γαλήνης στη σημερινή ημέρα και θα σε ηρεμήσουν από την ένταση που μπορεί να σου προκαλέσει ο Ερμής και οι όψεις που σχηματίζει με Πλούτωνα και Ουρανό. Ευνοούνται οι μετακινήσεις και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις. 

Υδροχόος

Χρόνια πολλά, φίλε Υδροχόε! Η ημέρα των Χριστουγέννων μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική, για εσωτερικές και εξωτερικές αναζητήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους, που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. 

Ιχθείς

Χρόνια πολλά, φίλε Ιχθύ! Ημέρα που αρχίζεις να ηρεμείς και να βρίσκεις λύσεις σε πολλά θέματα της ζωής σου, θα είναι αυτά τα Χριστούγεννα για εσένα. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά κι επιτέλους νοιώθεις ικανοποίηση. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές.