Μόνο στα Εξάρχεια θα συνέβαινε αυτό: Να γίνει η Φαίη Σκορδά γκραφίτι! Και μάλιστα όχι όπου κι όπου, όχι στις παρυφές της συνοικίας, αλλά δίπλα στην θρυλική πλατεία της, στην οδό Σολωμού.

Εκεί, σε κολώνα κτιρίου, γράφτηκε το σύνθημα για το στήθος της παρουσιάστριας, που εμφανίζει έναν ιδιαίτερο προβληματισμό. Κι αυτό γιατί όλοι ξέρουμε ότι στον κόσμο της μικρής οθόνης κάνουν θραύση οι πλαστικές επεμβάσεις…
 


 

Εδώ, λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με μια σαφή τοποθέτηση από την πλευρά των Εξαρχείων, τόσο απέναντι στην κορμοστασιά της Φαίης, όσο και απέναντι στην τηλεοπτική αλλοτρίωση.

Μην ξεχνάμε ότι άλλες τηλεστάρ περιφέρουν περήφανες τις αισθητικές επεμβάσεις τους, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα. Ενώ η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, επιμένει να διατηρει «φυσικά» τα προσόντα της, παρά τις δύο απανωτές εγκυμοσύνες της. Εξ ου και η επιβράβευση από την πλευρά των Εξαρχείων.

Και μόνο στα Εξάρχεια φυσικά, θα συνδεόταν η ανατομία της Σκορδά με ένα πασίγνωστο σύνθημα για την αστυνομία. Δεν το υιοθετούμε βεβαίως, αλλά δεν μπορούμε και να το αποκρύψουμε.

Διότι “η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης”, που λέει και η ΕΣΗΕΑ!