Αιγόκερε, τα αισθηματικά σου στα ύψη! ~ Λέοντα, καλά μαντάτα στη δουλειά! ~ Κριέ, πρόσεχε το στόμα σου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Αιγόκερε, τα αισθηματικά σου στα ύψη! ~ Λέοντα, καλά μαντάτα στη δουλειά! ~ Κριέ, πρόσεχε το στόμα σου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο Αιγόκερου, μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το τι πρέπει να κρατήσεις στην ζωή σου και τι όχι. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν και μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα. 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Έτσι, θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στα θέματα που σε αφορούν. Τώρα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα κυριαρχήσει από εδώ και στο εξής, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιο του Τοξότη και να εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα σε εκνευρίσει και ίσως σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες. Οργανώσου και όλα θα πάνε καλύτερα! 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί! Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πολύ ευνοϊκή για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Σ’ αυτό θα συμβάλλουν καθοριστικά και κάποιοι δικοί σου άνθρωποι. 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, με κάποιες αναποδιές να κάνουν την εμφάνιση τους και να σε αποδιοργανώνουν. Κάνε υπομονή, ασχολήσου με άλλα θέματα και θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Προς το παρόν, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου χαρίζει η Σελήνη στο Ζυγό μέχρι το απόγευμα, για να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου. 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν αυτήν την Τετάρτη στη ζωή σου, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Ο Ερμής, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Αιγόκερω, θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε κάθε γωνιά θα ξεπηδούν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου. 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα διατήρησε την υπομονή σου, για να μπορέσεις να δεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Υποθέσεις που μπορεί να ήταν προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις τώρα κάποια θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω, είναι ευνοϊκή για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αλλά και να σταθεροποιήσεις κάποια από αυτά που ήδη έχεις ξεκινήσει. 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Αιγόκερω και ανοίγονται μπροστά σου νέοι και πιο ελπιδοφόροι δρόμοι. Συγκεντρώσου, μελέτησε πιο οργανωμένα τα σχέδιά σου και βάλε ένα σωστό πρόγραμμα στη ζωή σου, ώστε να προλάβεις να αδράξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε να σχεδιάσεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους αλλά και κόπωσης και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Να ξέρεις η περίοδος είναι ιδανική, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς και πιο χαλαρά να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και σε ευνοεί ιδιαίτερα. Η ενεργητικότητα σου θα είναι στα ύψη της και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και να ατενίσεις το μέλλον σου, τόσο το αισθηματικό όσο και το επαγγελματικό, με πολύ αισιοδοξία. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά. 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για τα θέματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις, θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά ζητήματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Άλλωστε, ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που σήμερα θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, οτιδήποτε σε απασχολεί. 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η πολλή ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα, που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία! Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Επιπλέον, θα έχεις και πολλές καλές ευκαιρίες. Έχεις όλα τα φόντα, για να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου. 

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα