Vodafone και Hellas Online με ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας

H Vodafone Ελλάδας οδηγεί τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών επιταχύνοντας την υλοποίηση της στρατηγικής της.

Μέσα από τις σημαντικές επενδύσεις που υλοποιεί στη χώρα, η Vodafone Ελλάδας οδηγεί τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών επιταχύνοντας την υλοποίηση της στρατηγικής της να παρέχει στους καταναλωτές τις πλέον άρτιες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, κινητής και σταθερής.

Vodafone και hellas online μαζί για ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας

Η επένδυση για την εξαγορά της hellas online αγγίζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Vodafone Ελλάδας και της hellas online από το 2009. Στόχος της Vodafone είναι να ενισχύσει τις δυνατότητες και τα οφέλη που μπορούν να απολαμβάνουν οι συνδρομητές της, παρέχοντας περισσότερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

Τα χρόνια συνεργασίας των δύο εταιρειών αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη, καθώς και την εγγύηση ότι από κοινού οι δύο εταιρείες θα παρέχουν λύσεις κινητής και σταθερής επικοινωνίας που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των συνδρομητών, με αξιόπιστο, ποιοτικό, τεχνολογικά εξελιγμένο και οικονομικό τρόπο, καθώς και ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Σημαντικές επενδύσεις στη χώρα

Η εξαγορά της hellas online αποτελεί μέρος του ευρύτερου επενδυτικού πλάνου της Vodafone στην Ελλάδα για την εξέλιξη και διεύρυνση των υποδομών και των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία που από το 2008 αγγίζει το ενάμιση δισεκατομμύριο ευρώ,.

Οι σημαντικές επενδύσεις που υλοποιεί η Vodafone Ελλάδας σε υποδομές και καινοτόμες τεχνολογίες συμβάλλουν στην περαιτέρω επέκταση και τεχνολογική εξέλιξη του 3G και 4G δικτύου της, στη συνεχή εξέλιξη των υποδομών και υπηρεσιών στη σταθερή που παρέχει μέσω της hellas online, καθώς και στην ανάπτυξη και στην οικονομία γενικότερα. Παράλληλα, ενισχύουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες που έχουν ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, ώστε να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κινητής και σταθερής επικοινωνίας κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκονται.

Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις σημερινές ανάγκες επικοινωνίας

Η Vodafone, μαζί με τη hellas online, θα ενισχύσει περαιτέρω τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει μαζί με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε οι συνδρομητές να καλύπτουν τις ανάγκες της κινητής και σταθερής επικοινωνίας τους.

Κύριο μέλημα της Vodafone είναι να διευρύνει διαρκώς τις επιλογές των προϊόντων και των υπηρεσιών που διαθέτει στους πελάτες της, ώστε να μπορούν να επιλέξουν αυτό που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Η Vodafone, αξιόπιστος και στρατηγικός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις και τον επαγγελματία, από κοινού με την hellas online για τη σταθερή επικοινωνία, έχει ήδη αναπτύξει και παρέχει νέες υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που τις εφαρμόζουν να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη τους, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους. Επιπλέον, είναι δίπλα τους παρέχοντας τεχνολογικές λύσεις και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που μπορούν να συμβάλουν έτσι ώστε κάθε επιχείρηση αλλά και ο επαγγελματίας να είναι ικανοί να εξελίσσονται διαρκώς και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις νέες προκλήσεις της αγοράς.

Η Vodafone Ελλάδας σε νούμερα…

* Επενδύσεις που αγγίζουν το 1,5 δις € από το 2008

* Ανανέωση και απόκτηση φάσματος ραδιοσυχνοτήτων 293 εκ. € από το 2011

* Επένδυση για την εξαγορά της hellas online που αγγίζει τα 300 εκ. €

* Περισσότεροι από 5 εκ. συνδρομητές (Σεπτέμβριος 2014)

Η hellas online σε νούμερα…

* Επενδύσεις που προσεγγίζουν τα 468 εκ. € από το 2006

* Περισσότεροι από 535 χιλ. LLU συνδρομητές (Σεπτέμβριος 2014)

* Εκτιμώμενο μερίδιο αγοράς στους LLU συνδρομητές: 26,9% (Σεπτέμβριος 2014)

* Δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα που ξεπερνά τα 5.300 χλμ

* Πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που ξεκίνησε την αναβάθμιση του δικτύου οπτικών ινών του στα 100 Gigabit

TAGS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BEST OF INTERNET