Ακόμα και οι πορνοστάρ διαδηλώνουν (video)

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς, οπλισμένοι με σέξι εσώρουχα, μαστίγια και χειροπέδες.

Ακόμα και οι πορνοστάρ διαδηλώνουν (video)

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς, οπλισμένοι με σέξι εσώρουχα, μαστίγια και χειροπέδες.


Ότι η Επιτροπή Λογοκρισίας στο Ηνωμένο Βασίλειο –ναι, υπάρχει!- έβαλε χέρι στους παραγωγούς ταινιών αισθησιακού περιεχομένου καταργώντας από οθόνης και πλατό συγκεκριμένες σεξουαλικές πρακτικές τις οποίες έκριναν «επικίνδυνες για την υγεία και τη ζωή των συμμετεχόντων», το γνωρίζετε. Σας ενημερώσαμε από αυτό εδώ το σάιτ προ ημερών. Μάλιστα, δημοσιεύσαμε και λεπτομερή κατάλογο με τις απαγορευμένες πρακτικές για την περίπτωση που επισκεφτείτε τη Μεγάλη Βρετανία και αιφνιδιαστείτε.

 

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι οι θιγόμενοι από τον νέο κανονισμό –ακτιβιστές κατά της λογοκρισίας, εργαζόμενοι στη βιομηχανία «ταινιών για ενήλικες», φεμινίστριες που πιστεύουν ότι οι απαγορεύσεις αφορούν κυρίως στη σεξουαλική απόλαυση των γυναικών- οργάνωσαν για σήμερα, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, καθιστική διαμαρτυρία στο Γουέστμινστερ, την έδρα της βρετανικής κυβέρνησης.

 

Η συμμετοχή στη διαμαρτυρία δεν είναι αθρόα –αν το μέτρο σύγκρισης είναι Ελλάδα- όμως πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και τον λονδρέζικο καιρό που δεν είναι κατάλληλος για παρόμοιες εκδηλώσεις. Ωστόσο, ο παλμός των συγκεντρωμένων είναι …ορατός διά γυμνού οφθαλμού και οι εμφανίσεις –το λιγότερο- εντυπωσιακές.

 

 

 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα