Η Πίπα Μίντελετον, αδερφή της μέλλουσας βασίλισσας της Ηνωμένου Βασιλείου, που έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά όταν, σκύβοντας για να ανασηκώσει το γαμήλιο πέπλο της αδελφής της, αποκάλυψε τα ωραία οπίσθιά της, εκτός από καλλίγραμμο σώμα, διαθέτει και ζωηρό πνεύμα. Το οποίο αποφάσισε να διοχετεύσει στη δημοσιογραφία.

Στη στήλη της λοιπόν στο περιοδικό Spectator, η Μίντλετον Τζούνιορ αποφάσισε να απονείμει –ανεπισήμως- το βραβείο των Καλύτερων Οπισθίων 2014. Βλέπετε, παρά τις κάπως υποκριτικές διαμαρτυρίες της, απήλαυσε τη σύντομη βασιλεία της ως σύμβολο του σεξ της βασιλικής οικογένειας και η σταδιακή μεταστροφή των Μέσων και των κοινών θνητών που έχασαν το ενδιαφέρον τους για την πίσω όψη της, την άφησαν χωρίς αντικείμενο.

Η Πίπα λοιπόν, προς τιμή της, παραδέχτηκε ότι το βραβείο πάει στα ασυναγώνιστα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν. «Πρέπει να παραδεχτώ ότι τα δικά μου –αν και γνώρισαν εφήμερη δόξα- δεν συγκρίνονται» έγραψε. Και, στη συνέχεια, είπε να κρίνει το φαινόμενο. «Η ιστορία με τα οπίσθια της Κιμ με έβαλε σε σκέψεις. Τι είναι αυτό με την λατρεία των Αμερικανών για τους πισινούς; Μου φαίνεται σαν μια μορφή ψύχωσης».

Το άρθρο κλείνει με συμβουλές της νεόκοπης δημοσιογράφου προς την σύζυγο του Κάνιε Γουέστ: «Ο σκοπός της Κιμ ήταν, προφανώς, να ‘σπάσει’ το ίντερνετ. Όμως, δεν νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να το πετύχει είναι ο σωστός».

Εμείς πάλι, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, λέμε πως, αν αυτός ήταν ο σκοπός της, αν ήθελε να πλημμυρίσει το ίντερνετ και τα  social media με την εικόνα της, τότε μια χαρά τα κατάφερε.