Σκορπιέ, έτοιμος για νέα σχέση! ~ Ταύρε, η μία ευκαιρία μετά την άλλη ~ Παρθένε, εφικτό ότι βάλεις στο μυαλό σου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Σκορπιέ, έτοιμος για νέα σχέση! ~ Ταύρε, η μία ευκαιρία μετά την άλλη ~ Παρθένε, εφικτό ότι βάλεις στο μυαλό σου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Τρίτη είναι αρκετά καλή για εσένα και μπορεί να σε οδηγήσει στη λύση αρκετών θεμάτων που σε απασχολούν. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να μειώσεις το άγχος και να κινηθείς με ηρεμία προς τη σωστή κατεύθυνση. Άτομα της οικογένειάς σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Μην τους αποκλείεις. 

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις τι κάνεις. Είναι γεγονός ότι οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται μπροστά σου η μια μετά την άλλη και αν μπορέσεις να τις αναγνωρίσεις, θα τις αξιοποιήσεις δεόντως. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεσαι, καθώς και να μην επιτρέψεις στο σημερινό αρνητικό πλανητικό σκηνικό να σου βάλει εμπόδια σε αυτά που έχεις σχεδιάσει να κάνεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν θα αποδειχθούν καταλύτες για να λύσεις κάποια ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Το καλό είναι ότι σήμερα η έντονη προσωπικότητά σου και το γοητευτικό σου προφίλ θα σε κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου. 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, είσαι αποφασισμένος να δώσεις οριστικές λύσεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε σταματήσει. Μέσα σε αυτό το κλίμα η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις είναι σωτήριες και δεν αφήνουν τίποτα να μείνει σε εκκρεμότητα. Βοηθός σου σε όλη αυτήν σου την προσπάθεια θα είναι σήμερα η θέση της Σελήνης που παραμένει στο ζώδιο σου. 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, είναι μια πολύ έντονη μέρα η σημερινή για εσένα, όπου οι πρωτοβουλίες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει αισθητά τα πράγματα. Κρίσιμες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβεις, γι’ αυτό φρόντισε να είναι κινήσεις ψυχραιμίας και όχι βιασύνης. Γενικά η παρόρμηση δε θα σου βγει σε καλό, απόφυγε την! Ζήτησε την συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά για εσένα, αν φροντίσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κλείσεις καμιά εκκρεμότητα. Άλλωστε μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου όταν νιώθεις αισιόδοξος και όταν παίρνεις την ζωή στα χέρια σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, πολλά άτομα θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα ζητήσουν τη βοήθειά σου. Για να μην πανικοβληθείς, επέλεξε τα άτομα που θέλεις να βοηθήσεις και κάνε το κρατώντας όμως κάποιες λεπτές ισορροπίες. Με το πλανητικό σκηνικό να σε επηρεάζει αρνητικά, χρειάζονται από μέρους σου ειδικές δεξιότητες για να μην βρεθείς μπλεγμένος και υπαίτιος από το πουθενά. 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βελτιωθεί αρκετά η διάθεση σου διότι θα βρεις τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουραστείς και θα νιώσεις έτοιμος για να δημιουργήσεις μία νέα δυνατή σχέση. Από την άλλη, θα χρειαστεί να προγραμματιστείς περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στον χώρο της δουλειάς σου. Να ξέρεις ότι η συνέπεια στις αυξημένες υποχρεώσεις σου θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου και έτσι θα τα καταφέρεις στο βαθμό που επιθυμείς. 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μέσα στο γενικότερο κλίμα στασιμότητας και καθυστερήσεων που επικρατεί, προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, χωρίς όμως να τα καταφέρνεις όλες τις στιγμές. Παρ όλα αυτά, να ξέρεις ότι αυτή η στάση θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σου επιτρέψει να επηρεάσεις θετικά και την διάθεση αυτών που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις μία ξεκούραστη Τρίτη. 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει σήμερα να έχεις υπομονή απέναντι σε ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις. Πολλά ζητήματα που σε έχουν φέρει σε αντίθεση με αυτά τα άτομα θα βγουν πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις τους άλλους, γιατί έχεις περισσότερη διαύγεια και αυξημένη αντίληψη. 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις ένα βαρύ πρόγραμμα και κάποιες στιγμές άγχους που θα σε αποδιοργανώσουν. Παράμεινε συντηρητικός στην οικονομική διαχείριση και προσάρμοσε αναλόγως τις ανάγκες σου. Κάποιες προσωπικές σου επιλογές στρέφονται εναντίον σου και θα εκτιμήσεις εκ νέου κάποια πρόσωπα. Τώρα θα καταλάβεις ποιοι άνθρωποι σε εκμεταλλεύονται και ποιοι όχι. 

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, πολύ έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, καθώς θα βαλθείς να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα τόσο προσωπικά, όσο οικογενειακά αλλά και οικονομικά. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις σήμερα με το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργεί εμπόδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις. Ό,τι μπορείς να σώσεις, σώσε το! 

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα