Με μεγάλο νικητή τον ΠΑΟΚ τελείωσε το χθεσινό ντέρμπι, καθώς οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά έφυγαν νικητές με 2-1 από το φαληρικό γήπεδο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο Ιβάν Σαββίδης και άπαντες στο σύλλογο των ασπρόμαυρων έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι εξαιτίας της βαθμολογικής διαφοράς των 5 βαθμών που εξασφάλισαν, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως άπαντες εμφανίζονται προσγειωμένοι και πλήρως συνειδητοποιημένοι για τις δυσκολίες που έπονται.

Μετά από καιρό, λοιπόν, η μπάλα τσούλησε ξανά στο χορτάρι. Μπορεί το θέαμα που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος να μην προερχόταν από… άλλο πλανήτη, ωστόσο μας επιβράβευσαν αμφότεροι με δύο γκολ-ζωγραφιές, με δυο γκολ που και μετά από 20 ριπλέι, ξαναπατάς το play χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μιλάμε φυσικά για το γκολ του Φουστέρ στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου, με το οποίο ο Ολυμπιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσα (είχε προηγηθεί το τέρμα του Αθανασιάδη). Κόρνερ από τον Τσόρι, απευθείας βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα στο αριστερό “γάμα”. Σκέτο ποίημα…

 

https://www.youtube.com/watch?v=0lph1LGbsrE
 
 
Οι… ομορφιές, όμως, δεν σταμάτησαν στην βολίδα του Φουστέρ, καθώς ο Περέιρα φρόντισε να απαντήσει στο 49ο λεπτό με δυνατό σουτ 4-5 μέτρα έξω από την περιοχή του ΟΣΦΠ. Και αυτή η προσπάθεια κατέληξε στο “γάμα”, με τον Ρομπέρτο να μην καταφέρνει να το “σώσει”.
 
 


Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα δύο χθεσινά γκολ, θα τα δούμε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα υποψήφια για το καλύτερο της σεζόν.