Την κίνηση της Μαντόνα να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη, δεν την λες και πρωτότυπη. Από την έναρξη της πολυετούς της καριέρας μέχρι σήμερα, οι θηλές της ενδεχομένως και να έχουν κάνει τριψήφιες εμφανίσεις σε δημόσια θέα. Οπότε, η συν μία δεν προκαλεί πανικό.

Ούτε, βεβαίως-βεβαίως, δημιουργείται η ίδια φρενίτιδα με την αντίστοιχη που λαμβάνει χώρα μόλις η φίλη μας η Κιμ η Καρντάσιαν εμφανίζεται τσίτσιδη. Θα μου πείτε η μπογιά της Μαντόνα συγκριτικά με αυτήν της Καρντάσιαν, όχι μόνο έχει ξεβάψει αλλά έχει αρχίσει να φαίνεται κι από κάτω ο… σοβάς.

Και θα σας πω να μην είστε τόσο αγενής και ιερόσυλος. Για την ιέρεια της pop μιλάμε, για τη γυναίκα που έστω και στα 56 της συνεχίζει να ελκύει και να προσελκύει τους άνδρες, τα βλέμματα και τις φαντασιώσεις τους.

Οπότε, χρέος δικό μας είναι να αφήσουμε στην άκρη τα πικρόχολα σχόλια, και να μην αφήσουμε τη νέα αυτή τίμια ρωγαποκάλυψη να πάει χαμένη.

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και μνήμης, ας σκύψουμε ευλαβικά την κεφαλή για τη γριά την κότα που το ζουμί της όχι απλώς βράζει ακόμη αλλά τσουρουφλίζει κιόλας…
 

 

Η φωτογράφιση έγινε για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Interview, το οποίο μάλιστα θα κυκλοφορήσει με τρία διαφορετικά εξώφυλλα.

Voila!