Τελικά η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει αδιόρθωτη, λες και είναι μόνη της, σε έναν δικό της -ονειρικό η εφιαλτικό αυτή ξέρει καλύτερα-κόσμο, όπου πλέον ζει και κινείται σαν τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια! Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα ξαναχτύπησε με ένα κείμενο στο προσωπικό blog που διατηρεί σε site με το οποία θέλησε να προκαλέσει και καλά το ενδιαφέρον μας, γράφοντας ότι τα έχει με παντρεμένο.

Αυτά αρχικά, γιατί μετά το κείμενο, ήρθε η τηλεοπτική της συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή όπου ξεκαθάρισε -λες και είχαμε την ανάγκη να μάθουμε- με αυτό το μαύρο χιούμορ που πιστεύει ότι διαθέτει ότι ο εν λόγω παντρεμένος είναι ο αδερφός της. Την αποκάλυψη, συμπλήρωσε η Νονόρα, της την έκαναν κάποιες γυναίκες που βλέπουν το μέλλον -δεν ξεκαθάρισε αν είναι χαρτούδες ή μέντιουμ- που διαβάζουν τον καφέ και ρίχνουν τα χαρτιά και όπως είπε το έκανε όλο αυτό για να προωθήσει την έρμη την εκπομπή της.

Έχει γράψει κι άλλα κείμενα η δημοσιογράφος, όπως αυτό με θέμα την απόρριψη, για την οποία τονίζει ότι πονάει πολύ, χωρίς όμως να εντρυφήσει σε προσωπικό επίπεδο. Πάλι καλά που δεν το έκανε, γιατί ο αστικός της μύθος περιέχει αρκετά επεισόδια απόρριψης, κάποια μάλιστα τόσο γραφικά, που έκαναν πολλούς από εμάς να «κλάψουν» από τα γέλια.

Ένα από τα κορυφαία διαδραματίστηκε μετά το τέλος της σχέσης της με γόνο κορυφαίας ελληνικής δυναστείας, ο οποίος «έφυγε» μετά από δύο ή τρεις εβδομάδες και την συνάντησε τυχαία σε νυχτερινό κέντρο λίγες ημέρες μετά. Φυσικά συνοδευόταν από νέο αμόρε, κάτι που έκανε έξαλλη την Νονόρα, η οποία καθήμενη σε έναν καναπέ ακριβώς μπροστά του, άρχισε να κουνιέται στους ρυθμούς των Onirama!

Οι παροικούντες την κοσμική Ιερουσαλήμ, που έτυχε να βρίσκονται μπροστά και γνώριζαν το στόρι του «άτυχου» δεσμού, έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός φραστικού επεισοδίου που έγραψε την δική του ιστορία. Ο γόνος μην αντέχοντας να βλέπει την Νονόρα, της είπε όχι και τόσο διακριτικά να κάνει πιο πέρα γιατί το μέγεθος της πίσω όψης της, του έκρυβε την θέα!

Αυτά παλιά βέβαια, γιατί μετά από άλλες ατυχείς σχέσεις -βλέπε Γιάννης Ολιζιέρσκι, ο οποίος άντεξε πολύ μέχρι να φύγει κι αυτός- η κυρία Μελέτη ειδικά φέτος που την είδε ερευνητική δημοσιογράφος, δεν θέλει παρά να ασχολούμαστε με το Hashtag της.

Χάρηκα πάντως που γράφει ξανά σε blog, μετά την τελευταία της συνεργασία με γνωστό site, η οποία τελείωσε άδοξα, όταν οι υπεύθυνοι ανακάλυψαν ότι η Μελέτη είχε βρει μια καλύτερη λύση από το να γράφει νέα κείμενα. Έστελνε αυτά που είχαν δημοσιευτεί πριν από μήνες, αλλάζοντας μόνο τον τίτλο, επειδή προφανώς δεν προλάβαινε να γράφει με τόσες ασχολίες και τόσα «καυτά» θέματα που είχε η εκπομπή της στο Star, όπως τα κλεμμένα string της Γωγώς Μαστροκώστα!

Κατά τα άλλα η -θέλω-να-γίνω-η-ελληνίδα-Οριάννα-Φαλάτσι- εξακολουθεί να βαδίζει σε ένα μοναχικό δρόμο. Ένα δρόμο, στον οποίο η ισορροπία στην προσωπική της ζωή με όλα αυτά που γράφει και κάνει, εξακολουθεί να είναι ένα δύσβατη η άπιαστο όνειρο και η τηλεοπτική της διαδρομή αμφίσημη.