Κατά την διάρκεια του London Cocktail Week 2014, στο Nola bar, μια βραδιά έγινε διαγωνισμός γευσιγνωσίας με cocktails.

Η διεύθυνση του bar, σε συνεργασία με cocktail makers από την Νέα Ορλεάνη και την εταιρία Bittermens, που παράγει ποτά από εκχυλίσματα πικρών αρωματικών ουσιών, έστησαν το διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός είχε ένα πρωτότυπο όρο συμμέτοχης. Όποιος ήθελε να λάβει μέρος έπρεπε να μην φοράει παντελόνι ή φούστα, παρά μόνο το εσώρουχό του. Δηλαδή trouserless.

 

 

Οι bartenders, επισκέπτες από την Νέα Ορλεάνη, παρασκευάσαν ειδικά για την περίσταση ένα πρωτότυπο cocktail, το οποίο ονόμασαν kick-ass, και από το οποίο έδωσαν στους διαγωνιζόμενους να δοκιμάσουν. Κατόπιν, μοίρασαν σε επτά  bartenders του Nola bar τα υλικά που έκαναν το kick-ass, χωρίς όμως να τους δώσουν τη συνταγή.

Οι διαγωνιζόμενοι θαμώνες είχαν τη δυνατότητα με 8 λίρες να πιουν 2 cocktail -ενώ κανονικά χρεώνεται με 10£ το ένα-, το  καθένα από διαφορετικό bartender. Μετά ψήφιζαν ποιο από τα cocktails που ήπιαν ήταν φτιαγμένο με τη γνήσια συνταγή. Δύο από τους trouserless διαγωνιζόμενους κέρδιζαν free entrance και απρεριόριστα ποτά για την ερχόμενη Κυριακή.

Από τους διαγωνιζόμενους bartenders, ο νικητής θα είναι ο έχων το γενικό πρόσταγμα στο διαγωνισμό της επόμενης χρονιάς.