Το σπίτι είναι ένα από τα εναπομείναντα δείγματα αρχιτεκτονικής των αρχών του προηγούμενου αιώνα που στέκουν ακόμα στους κομψούς δρόμους του Upper East Side στο Μανχάταν. Και παρότι έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατά καιρούς ιδιοκτητών του, η εξωτερική όψη του κτιρίου και δη η χαρακτηριστική είσοδος πράσινου χρώματος έχουν παραμείνει ίδια και απαράλλακτα όπως τα θαύμασαν γενιές σινεφίλ.
 



 

Τριακόσια πενήντα τρία (353) τετραγωνικά μέτρα μοιρασμένα σε τέσσερις ορόφους σε μια από τις πιο περιζήτητες γωνίες της Νέας Υόρκης θα αποκτήσει ο αγοραστής που θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα δώσει τα οκτώ (8) εκατομμύρια δολάρια που ζητάνε οι σημερινοί ιδιοκτήτες. Μάλιστα, η τιμή αυτή είναι κατά 20% πεσμένη σε σχέση με το αντίτιμο που είχε αρχικά ορισθεί, προφανώς λόγω απροθυμίας των υποψηφίων αγοραστών να αποχωριστούν ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό.
 

 

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι οι σημερινοί ιδιοκτήτες αγόρασαν το ακίνητο το 2012 έναντι 5.850.000 δολαρίων από τον Πίτερ Μπακάνοβιτς, χρηματιστή της Merrill Lynch, ο οποίος εξέτησε ποινή φυλάκισης για την συμμετοχή του στην χειραγώγηση μετοχών της εταιρείας της Μάρθα Στιούαρτ