Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στην ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν και να μην είσαι απόλυτος και κάθετος στις απόψεις σου. Προσαρμόσου και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις.

Ταύρος

Αυτή η Τρίτη θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα, φίλε Ταύρε, γεμάτη όρεξη και καλοπέραση, κυρίως με την οικογένεια και ανθρώπους πολύ κοντινούς σου. Μία ξαφνική, ευχάριστη έκπληξη ίσως καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Χαλάρωσε λοιπόν και συζήτησε με τους δικούς σου όλα όσα σε απασχολούν και οι συμβουλές που θα σου δώσουν, θα σου κάνουν καλό και ίσως σου χαρίσουν μία νέα οπτική των πραγμάτων.

Δίδυμοι

Μπορείς σήμερα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία, αγαπητέ Δίδυμε. Καταφέρνεις να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν, ωστόσο θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Να θυμάσαι ότι στον ορίζοντα διαφαίνονται πολλές δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρον, γι’ αυτό μην χολοσκάς άδικα!

Καρκίνος

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, φίλε Καρκίνε, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις καμία υπερβολή και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν κάνεις καθόλου καλό ούτε σε εσένα ούτε και στους γύρω σου.

Λέων

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτήν την Τρίτη στην κοινωνική ζωή σου, αγαπητέ Λέοντα. Το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις εκεί που δεν διαφαίνεται ελπίδα σωτηρίας και με τους σωστούς ανθρώπους στο πλάι σου θα κάνεις θαύματα. Φρόντισε μόνο να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου άμεσα και αποτελεσματικά.

Παρθένος

Χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις θα σου αναπτερώσουν το ηθικό αυτήν την Τρίτη, φίλε Παρθένε, και θα σε κάνουν να γελάσεις, να ξεχαστείς, αλλά και να κάνεις νέα πολύ όμορφα σχέδια για τις επόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν. Πρόσεξε μόνο να δείξεις και λίγη εγκράτεια, γιατί οι ισορροπίες αυτό τον καιρό είναι ευαίσθητες και οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν θα σε ξαφνιάσουν.

Ζυγός

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Ζυγέ. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις και στους χρόνους που επιθυμείς. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα νιώσεις καλύτερα.

Σκορπιός

Η ημέρα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα υπάρχει αρκετή κούραση είτε αυτή αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είτε κάποιες προσωπικές σου ευθύνες. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία και μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις υποθέσεις του παρελθόντος. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά καλά.

Τοξότης

Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετές έννοιες θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα όσα θες. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί θα σε φέρει αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις, που δεν θα σου είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσεις. Προς το βραδάκι θα είναι καλύτερα τα πράγματα από συναισθηματική άποψη, καθώς θα ξεκουραστείς και θα σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό.

Υδροχόος

Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Υδροχόε. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη παρορμητικότητα, σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές, γιατί η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Ιχθείς

Είσαι σε ένα γενικότερο άγχος φίλε Ιχθύ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν, με ηρεμία και ορθή κρίση. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.