Ότι είμαστε σάιτ σκυλοπαλαβιάρηδων και γατοπαλαβιάρηδων το έχετε καταλάβει. Όμως, ακόμα και εμείς, θέτουμε τα όρια κάπου. Στην επιστολογραφία, για παράδειγμα: «Αγαπημένε μου Αζόρ, δεν ξέρεις πόσο μου λείπεις εδώ στην ξενιτιά που βρίσκομαι»∙ όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Επίσης, ό,τι και να μου τάξετε, δεν θα ανοίξω παρτίδες διαδικτυακές με τον γάτο μου∙ ούτε e-mail θα του στείλω, ούτε φίλοι στο facebook θα γίνουμε. Προτιμώ την ανταλλαγή απόψεων face to face.

Την άποψη μου, όπως θα αντιληφθείτε ευθύς αμέσως, δεν συμμερίζονται οι δημιουργοί του iCPooch, της εφαρμογής που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σκύλων να συνομιλούν με το αγαπημένο τους τετράποδο μέσω οπτικών ινών –κάτι σαν τις τηλεδιασκέψεις με την τρόικα δηλαδή.

Για να καταλάβετε γιατί μιλάμε, το iCPooch είναι μια ορθογώνια ταΐστρα για σκύλους στην οποία εφαρμόζεται μια ταμπλέτα. Μέσω αυτής, μπορεί κανείς να συνομιλήσει με τον Αζόρ και ταυτόχρονα να του δωρίσει κι ένα μπισκοτάκι.

Και τώρα, το καλύτερο. Το iCPooch, που μοσχοπουλάει στο διαδίκτυο, είναι έργο μια δεκατετράχρονης που στεναχωριόταν τόσο πολύ κάθε φορά που αποχωρίζονταν το σκύλο της, ώστε επιστράτευσε τον μπαμπά της για να τη βοηθήσει να υλοποιήσει την ιδέα της.

Γαβ!

https://www.youtube.com/watch?v=_WOFOvXziIU