Ναι, καλά καταλάβετε πρόκειται για τον διαγωνισμό Μις Μπουμ Μπουμ όπου εκατοντάδες αιθέριες παρουσίες από την Λατινική Αμερική, οι οποίες ξεχωρίζουν για τα χυμώδη και καλοσμιλεμένα οπίσθια τους προσπαθούν να κερδίσουν τον τίτλο. Έτσι και αυτή την χρονιά, οι γυναίκες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού έβαλαν το πιο μικροσκοπικό μπικίνι τους και ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να κουνηθούν και να δείξουν στους κριτές τα κάλλη τους. – See more at: http://www.fnews.gr/nea-miss-bumbum-gia-2014-proti-kai-diafora-gia-ta-kalytera-opisthia/#sthash.ptY5mXQz.dpuf
Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να κοιτάζει πάνω σε μια γυναίκα τα πέντε αυτά χαρακτηριστικά: χαμόγελο, βλέμμαάρωμα, κάλτσες ΚΑΙ (last but not least) τα οπίσθιά της.

Κι επειδή ακούω ήδη κάποιες φωνές εκεί πίσω που ενίστανται: “πας καλά ρε μεγάλε; Κάλτσες;”, απλά θα ευχηθώ στις παραπλανημένες αυτές ψυχές να μην τους τύχει και πέσουν σε κατάσταση με γκομενέτο και δουν μπροστά στα μάτια τους να υψώνεται κάλτσα ποδοσφαιρική που παραπέμπει σε Γιώργο Καραγκούνη. Μόνο αυτό τους λέω και τίποτε άλλο: Το φόβο της “κάλτσας-λίγο-κάτω-από-το-γόνατο” να έχουν…

 
 

Τέσπα. Τους αφήνω στην άγνοιά τους και επικεντρώνομαι στον κώλο στα οπίσθια.
 
Το υπέρτατο προσόν στο σώμα μιας γυναίκας, το σημείο εκείνο που μαγνητίζει τα βλέμματά μας θέλοντας και μη κάθε φορά που περνάει από μπροστά μας, το οποίο είμαι βέβαιος πως μπορεί να μας κάνει να πετύχουμε, αγαπητοί άνδρες αναγνώστες, ένα μάξιμουμ συναίνεσης και συνεννόησης.

Στη Βραζιλία, λοιπόν, αδέλφια μου, όπου οι τύποι είναι πολύ μπροστα και έχουν αντιληφθεί τη σημαντικότητα της όλης κατάστασης, το έχουν πάει ένα σκαλοπάτι παραπάνω το θέμα, διεξάγοντας μάλιστα και επίσημους διαγωνισμούς για την ανάδειξη των καλύτερων οπισθίων της χώρας. Όπως αυτός που αναδεικνύει κάθε χρόνο την Miss BumBum.
 
Νικήτρια της φετινής διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ιντιανάρα Καλβάχο.
 
Η οποία -νομίζω θα συμφωνήσετε- έχει πολύ όμορφο πρόσωπο.
 

 
Αναμένουμε, επιτέλους, ανάλογες πρωτοβουλίες και στην χώρα μας…