Κριός

Αγαπητέ κριέ, σήμερα θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Τρίτη είναι ημέρα έντασης για εσένα, την οποία θα βιώσεις πιο πολύ μέσα από συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του χθες αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την έχεις αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνιση τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν μακροπρόθεσμα πράγματα.

Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές. Πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να τα εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και είναι σίγουρο ότι όλα μετά θα πάρουν το δρόμο τους.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο ότι με ότι καταπιαστείς, θα μπορέσεις να το καταφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λέων

Σήμερα, φίλε Λέοντα, πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Διανύεις μια περίοδο που βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και η δυναμικότητα που σου χαρίζει η σημερινή θέση της Σελήνης στο Ζυγό σε παροτρύνει να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς, γιατί θα έρθουν πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο για εσένα. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και ανακόπτουν την ανοδική σου πορεία.

Σκορπιός

Αυτήν την Τρίτη, φίλε Σκορπιέ, φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματα σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφίβολα άτομα. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορείς να τα κάνεις σήμερα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλές προσπάθειες. Σήμερα κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Και πάνω από όλα αν γίνει κάτι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε για να σωθείς. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου δικού σου ατόμου. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Να είναι ψύχραιμος και ρεαλιστής και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα θα συμβούν κάποια απρόοπτα στη ζωή σου, που θα σε αποσυντονίσουν. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσεις και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά βαθιά.