Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε ένα λογικό πρόγραμμα και μην φοβηθείς ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν προς την επιτυχία.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να οπλιστείς με υπομονή στις σχέσεις που αφορούν τους ανθρώπους που συμβιώνεις ή εξαρτώνται από εσένα. Η ημέρα δεν θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» στα βάρη που αναλαμβάνεις από ενθουσιασμό. Επίσης, ίσως καταλάβεις το ανώφελο της προσφοράς σου ή κάποιας θυσίας σου. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικά πράγματα, ώστε να είναι η καθημερινότητα σου πιο ήρεμη και εποικοδομητική.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, πρέπει να έχεις ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Κοίτα να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Άλλαξε πολλές από τις πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τις επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε, μπορείς να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμικότητας. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις. Μπορείς να τα συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τα βγάλεις από μέσα μια και καλή. Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο της καθημερινότητας.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Έτσι, θα μπορέσεις να καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον χώρο του σπιτιού σου, μπορείς να τις ξεκινήσεις αμέσως.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα κινείσαι δυναμικά χωρίς να ξεχνάς τους στόχους που έχεις βάλει. Αυτή την περίοδο διαισθάνεσαι κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα προλαβαίνεις, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις. Η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις σωστά πολλά από τα σχέδιά σου.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη το σημερινό βράδυ και θα σε κάνει να παραμελήσεις εσκεμμένα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, κάποια σχέδια που έχεις, μπορεί να μην γίνονται έτσι όπως τα θέλεις, αλλά μην το βάζεις κάτω. Μπορείς πάντα και τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με πολύ μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει ό,τι κάνεις να το υπολογίζεις πολύ καλά, γιατί προβλέπεται να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις, αποφασιστικά και σίγουρα.