Όταν στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 προβλήθηκε στις ΗΠΑ το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Breaking Bad», 4.4 εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν καρφωμένοι μποστά στη τηλεόραση για να το παρακολουθήσουν. Και πολλοί από αυτούς στεναχωρήθηκαν, άλλοι σοκαρίστηκαν, ενώ σίγουρα ήταν αυτοί που έβαλαν τα κλάματα. 

Τους νιώθουμε, καθώς δεν θεωρείται άδικα μια από τις κορυφαίες -αν όχι η κορυφαία- σειρές στον κόσμο την τελευταία 10ετια. Ωστόσο μετά από περίπου δύο μήνες, ο Bryan Cranston (ναι, ο βασιλιάς της meth είναι αυτός σε περίπτωση που δεν το ξέρεις) αποφάσισε να μας παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό τέλος της σειράς. Μόνο που για να το πετύχει έπρεπε να γυρίσει μερικά χρόνια πίσω, αν το συνδέσει με τη παλιά του σειρά «Malcolm In The Middle » και να… τσαλακώσει εντελώς την εικόνα του Walter White. 

Γιατί από έναν σκοτεινό άνθρωπο, τον μετέτρεψε σε έναν ευαίσθητο τύπο, που ξυπνάει ένα πρωί και τον πιάνουν τα κλάματα, γιατί είδε ένα όνειρο ότι ήταν μάγειρας meth. Μπερδεύτηκες; Δες το video για να καταλάβεις. 

https://www.youtube.com/watch?v=9kZivVxB3vU